Contabilul, două asistente, femeia de serviciu și unul de la registrul agricol

S-a ajuns la 25 de persoane infectate cu C-19 în satul Râmnicelu. La cele 11 cazuri contabilizate până ieri s-au adăugat azi 14.

Cinci din cele paisprezece persoane noi sunt angajați ai Primăriei Râmnicelu:

Contabilul, două asistente, femeia de serviciu și unul de la registrul agricol

Foto, Primăria Râmnicelu

În aceste condiții DSP Buzău a impus ca activitatea primăriei să se desfășoare cu maximum trei angajați sau deloc!

Suplimentar față de carantinarea satului, DSP a impus contacților celor 25 de persoane infectate să nu mai iasă din case.

Satul Râmnicelu are aproximativ trei mii de locuitori, în majoritate de etnie rromă. A depășit cazul cartierului Poștă în privința numărului de infestați (25 față de 20).

Filtru la intrare în satul Râmnicelu

Măsuri, azi, DSP Buzău:

  1. Izolarea la domiciliu a tuturor contacților persoanelor confirmate cu COVID-19, precum și a membrilor de familie ai acestora.
  2. La nivelul Primăriei a fost stabilit de către primarul comunei un număr de cel mult trei persoane care pot desfășura activitatea specifică pe perioada de monitorizare, sub conducererea primarului și a viceprimarului, cu condiția ca toate persoanele implicate în această situație să locuiască pe raza localității Râmnicelu în cele 14 zile de izolare la domiciliu, conform Ordinului Ministerului Sănătății nr. 414/2020 si Metodologiei INSP București.
  3. Continuarea activității în cadrul Primăriei este strict condiționată de respectarea măsurilor de la punctul 2.
  4. Se va executa dezinfecție prin firmă autorizată, în toate spațiile Primăriei, precum și în spațiile accesate frecvent de locuitorii comunității.
loading...

Un comentariu la „Contabilul, două asistente, femeia de serviciu și unul de la registrul agricol

  • CHEIA de a menţine sub control un focar apărut într-o localitate (ori într-un cartier, ori într-un bloc) e destul de simplă:

    Ori învăţăm să facem pază zdravănă, să monitorizăm 24 din 24 tot ce mişcă în jurul localităţii (nu doar în dreptul căilor de acces, ci şi pe câmpuri), ori ne trezim iar că infectatul X a putut părăsi locaţia ducându-se în altă parte, între oamenii sănătoşi.
    Avem de ales.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.