Continuă modernizarea Buzăului

Astăzi, la ora 09.30, primarul C-tin Toma și șeful piețelor buzoiene – Daniel August au tăiat panglica noii Piețe Crâng, despre care s-a spus în ultimii ani că e cea mai scumpă din oraș.

Lucrările au durat cinci luni, au costat în jur de 4 miliarde de lei vechi, iar la final comercianții și cumpărătorii vor beneficia de condiții net superioare cortului precedent.

„Incinta e luminoasă, cu ferestre mari pe ambele lungimi, va fi răcoare vara și cald iarna. Există toaletă și mai multe lavoare unde comercianții își vor putea spăla marfa. Piața va funcționa de la șase dimineața până la ora 20.00, mai puțin în weekend când se va închide mai devreme, la ora 15.00. Deocamdată s-au închiriat 8 din cele 10 tonete, iar pentru cele 7 boxe suntem în procedură de licitație. 540 de lei/lună e prețul de pornire”, ne-a declarat Daniel August, director al SC Piețe, Târguri și Oboare.


„Nu stăm deloc, modernizăm Buzăul. S-a reușit această piață, s-au făcut și se vor mai face în acest an îmbunătățiri și la Drăgaică, la talcioc cum îi zice lumea. Urmează și oborul de animale, unde sper că vom asfalta în acest an acea stradă de acces plină de gropi și care îndepărta clienții. Urmează Piața Centrală, dar și celelalte piețe mai mici, de cartier, care vor trece de la Urbis Serv la Piețe, Târguri și Oboare”, a anunțat primarul C-tin Toma.


„Normal că e mai bine. La aproape același preț la chiriei, 3,8 milioane de lei vechi pe lună, avem condiții mult mai bune. În primul rând iarna nu ne va mai îngheța marfa și nici noi nu vom mai degera de frig”, s-au pronunțat comercianții care au ocupat tonetele din piață.

Costul investiției a fost suportat integral din bugetul SC Piețe Târguri și Oboare. mai multe fotografii puteți vedea în galeria de la finalul articolului.

Citește și articolul: Un om al străzii, primul privitor. Surpriză! Știa ce urmează să se întâmple la Buzău

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Continuă modernizarea Buzăului

  • Cu chiriile alea asa mici, pomana electorala se recupereaza investitia in 100 de ani.

  • Mai anonim asta e gandire de om bolnav!asa e romanul el vrea intr.o luna sa scoata investitia!trebuie putina rabdare.mai bine sa se ocupe toate tarabele tot timpul decat sa cresti pretul si sa ai ocupate 3 tarabe.cam asa se gandeste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.