Continuă plecările de la PNL la PMP Buzău. După Nehoiu urmează Pătârlagele. Iată cu cine s-a pozat Adrian Mocanu

După ce o bună parte din organizația PNL Nehoiu a trecut săptămâna trecută la PMP, migrația s-a continuat ceva mai la sud.

Adrian Mocanu, liderul PMP Buzău, a postat în urmă cu o oră pe contul personal de facebook fotografii în care apare alături de Claudiu Voicu – președintele PNL Pătârlagele.

Se pare că o bună parte din organizația PNL Pătârlagele a trecut sau va trece în orele/zilele următoare la PMP, chiar dacă – contactat de reporterul buzoienii.ro – Adrian Mocanu a evitat să discute asupra acestui subiect.

„În acțiunea noastră de unificare a dreptei, am desfășurat o acțiune caritabilă în orașul Pătârlagele alături de prietenul și viitorul candidat la funcția de primar, domnul Claudiu Voicu. Ne bucurăm că oamenii de dreapta au înțeles mesajul nostru și cu siguranță valul creat va continua” postare pe facebook – Adrian Mocanu, președinte PMP Buzău

În urmă cu câteva minute, informația a fost confirmată, tot pe facebook, de Claudiu Voicu. PNL pierde astfel un combatant important de la Valea Buzăului:

„Personal, multumesc mult pentru atenția acordată de dvs. orașului nostru și pentru darurile oferite cetățenilor pătârlageni. Cu o DREAPTĂ puternică și unită, orașul Pătârlagele va păși sigur spre Europa”  – Claudiu Voicu

Dacă valul migrărilor dinspre PNL spre PMP va continua, așa cum pemepiștii buzoieni se laudă, PNL riscă să scoată la Buzău rezultate încă și mai slabe la viitoarele alegeri.

Acuzele la adresa conducerii actuale a PNL și în special către președintele Cristi Romanescu sunt unele destul de grave și anume că PNL Buzău este doar o subsidiară a PSD.

loading...

3 comentarii la „Continuă plecările de la PNL la PMP Buzău. După Nehoiu urmează Pătârlagele. Iată cu cine s-a pozat Adrian Mocanu

  • A-ha-ha-haaaa! Ce-am mai râs!… Daruri? Hă-hă-hăăă! Ce conștiință de dreapta au malacii ăștia, e ceva de speriat! Ce-am mai râs! Cu lacrimi nu altceva, vor trece de 1,5%. Dacă bagă vreo 5 miliarde de lei în daruri d-astea …de dreapta!…

  • Aș vrea să-i spun dlui Mocanu ,că buzoienii apreciază și calitatea nu numai cantitatea .Și dacă reușește să se impună unor lideri puțin mai slăbuți ,nu înseamnă că poate să o facă de fiecare dată .A găsit acolo vadul mai mic și a profitat .Să vedem ce va mai face în continuare ,pentru că mai sunt în Buzău bărbați peste 100 kg ,care sunt întradevăr fideli crezului lor politic ,și nu vor ceda promisiunilor venite de sus .Om vedea .

  • Am omis să spun ,că ,în conjunctura actuală ,PSD ,ar pute fi acuzat de afirmația dezbină și conduce ,care nu este deloc adevărată .și aduce un prejudiciu de imagine partidului .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.