Primăria Buzău a anunțat că a demarat procedura prin care va recruta recenzorii pentru recensământ

Recenzorii vor merge în mai, iunie și iulie la domiciliile buzoienilor pentru a colecta date la Recensământul populației și locuințelor.

Plata recenzorilor se face în funcţie de numărul de chestionare completate prin interviu față în-față

Se spune că un recenzor ar putea câștiga între cinci și opt mii de lei, sumă netă.

Vezi mai jos când se va face recrutarea recenzorilor și care sunt condițiile:

loading...

6 comentarii la „Primăria Buzău a anunțat că a demarat procedura prin care va recruta recenzorii pentru recensământ

 • Si plata? Nu ar fi normal sa stie si doritorii, dar si contribuabilii?

  Răspunde
 • N-ar fi culmea să constatăm că suntem de toți doar vreo 90.000 iar că Costi a fost astfel ales de 110% dintre cetățenii cu drept de vot? Ar fi… Se va face…

  Răspunde
 • Au omis ce era mai important: SALARIUL.
  O fi cu salariu variabil, in functie de cat de bine esti uns de PCR.
  Parca nici nu isi doresc sa atraga pe cineva… ai zice ca sunt deja promise posturile pe la pensionarii speciali care mereu sunt bagati prin tot felul de combinatii cu bani publici si pusi pe la tot felul de asociatii sa incaseze bani in plus fara sa faca mare lucru.

  Răspunde
 • 7 lei de om și 3.5 lei de gospodărie recenzată, scrie la finalul anunțului. Pentru o familie cu 3 membri rezultă un total de 21+3.5 lei, cred eu. Dacă te miști repede, se câștigă mai bine decât la Glovo. Probabil că suma este stabilită prin lege.
  P.s. Să sperăm că nu vom avea 99 de buzoieni cardiaci, după acțiune. De la cafele.

  Răspunde
 • Conditiile exclud din start in principal tinerii ce au domiciliul la casele parintilor, adica majoritatea tinerilor sub 35 ani. Asta din cauza ca nu pot face dovada autorecenzarii. Chiar prin absurd daca nu au fost deja declarati si isi fac autorecenzare singuri azi, presupunand ca nu o sa fie invalidate formularele (de obicei asa se intampla tocmai din cauza ca daca au mai fost declarati de parinti se invalideaza formularul nou), chiar daca s-ar autorecenza astazi, dovada autorecenzarii o vor primi abia dupa ce se termina recrutarea, deci vor fi exclusi de la recrutare pe motiv ca nu depun dovada de autorecenzare pe care statul refuza sa o emita inainte de terminarea recrutarii.
  E o conditie stupida asta cu dovada autorecenzarii in conditiile in care permit o ciorba amestecata care duce la imposibilitatea obtinerii dovezii de autorecenzare.
  Stiu persoane singure care nu au primit dovada pe care o dorea pentru a obtine ziua libera promisa.
  Ca exemplu concret am intrebat doi tineri daca vor sa se aplice si motivul pentru care nu vor sa aplice e ca nu au dovada autorecenzarii si nici nu pot face rost de ea.
  Oricum cred ca e fantezie ca va ajunge un recenzor sa castige 5 mii de lei, mai ales in conditiile in care deja se preconizeaza ca rata de autorecenzare va fi de min 40% pana sa inceapa recenzarea din usa in usa, ceea ce inseamna ca vor mai ramane putini de recenzat, si in principal vor ramane persoane care vor fi dificil de gasit sau convins. Nu degeaba au pus la conditii partea cu etniile…

  Răspunde
 • Un neautorecenzat poate să-și scoată dovada autorecenzării atât timp cât nu a apelat la un recenzor, adică întrebarea cu codul recenzorului (din chestionar) rămâne necompletată. Acest lucru se întâmplă atunci când o sg persoană din familie recenzează pe toți, ori rude mai în vârstă, care nu se pricep.
  Dovada autorecenzării înseamnă că tu, mama, tata, unchiu sau un amic ți-a completat formularele și le-a transmis. E aiurea, că nu mai e chiar autorecenzare în sensul strict, cu excepția primei situații, dar asta e.
  Eu m-am autorecenzat eu pe mine mă în 5 minute, și nu am fost un caz chiar facil.
  Nu mai întrebați, faceți!
  Le-a intrat mațu adânc, îi roade să știe fix exact câți amărășteni mai suntem. Eu nu cred că se îmbogățește careva din acțiunea asta de 8 ore timp de 2 luni, prin hârtoape, blocuri care mai de care să nu zic oameni…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.