Controale pe drumurile județene din Buzău

Acțiuni de protecție a drumurilor județene din Buzău.

Sunt verificate, la tonaj, camioanele care transportă lemne și agregate.

Acțiuni de control s-au desfășurat în ultimele zile pe drumurile județene de la Rm. Sărat spre Buda și de la Nehoiu spre Gura Teghii.

Adrian Petre, vicepreședinte CJ Buzău: „Împreună cu reprezentanții Biroului de Transport din CJ Buzău am efectuat acțiuni de control ale transportatorilor de mărfuri. Scopul acestor acțiuni este acela de a verifica respectarea maselor maxime admise la transport pe drumurile județene. Verificarea s-a efectuat cu ajutorul unui sistem electronic de cântărire din dotarea Consiliului Județean Buzău. Rugăm transportatorii să respecte normele legale în domeniu pentru a evita deteriorarea drumurilor județene. Acțiunile vor continua în zonele unde se înregistrează transport greu cu material lemnos și agregate”.

Citește și:

loading...

5 comentarii la „Controale pe drumurile județene din Buzău

  • Sunt bune dar ar trebiu si mai des organizate,ca oricum „smecheri” sunt informati din timp. Si apropo Don Primarele de Bz. mai lasa cresterile de taxe si impozite pt.2022 ca de asfaltari cu formele de casa ale PSD ne am cam saturat. Ce nu mai ajung bani pt. onor angajati primariei pt. la anu.Sa le maresti cand nea Ciolacu va mari si pensiile si salariul minim.

  • Statul mafiot fiind esuat ,in faliment si incapacitate de plata si-a trimis slugoii, sa faca rost de bani ! Nu , nu ,nu din munca ca e grea ! S-a umplut tara de paraziti dotati cu chitantier de amenzi

  • Adrian Petre ai curaj sa verifici camioanele pe DJ203K din Săpoca și Mărăcineni.
    Se știu ale cui sunt și au distrus o parte din noul carosabil.
    Vei avea respectul multor locuitori dar îmi este teama că ai ținte false și opriți numai prăpădiți fara spate. Hai încearcă aici la Mărăcineni !!! sau băieții încă cotizează la partid.

  • Pt dnul Alex. Deocamdată, DJ203K pe sectorul la care vă referiti e al firmei de constructii. Lucrarea nu e terminată. CJ Buzau va reintra în posesia obiectivului la finalul lucrării.

  • pe 203I nu verifica nimeni … zilnic trec zeci de ‘tir’-uri supraincarcate …. de aia a ajuns sa fie praf – cel putin sectorul dintre Cilibia si Caragele….

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.