Control în zori și pe autobuzul 2. Iată cum s-a descurcat Trans-Bus!

Vicele CJ Buzău, Adrian Petre, a controlat în această dimineață, în zori, și modul în care se face transportul de călători la Mărăcineni pe autobuzele de pe traseul 2.

La cursa de la ora 06.30 (vezi foto alăturat), ce transportă în principal muncitori, au circulat două autobuze în tandem.

În primul dintre ele erau călători în picioare, dar în al doilea se mai găseau locuri inclusiv pe scaune.

Peste cincizeci de minute, la ora 07.20, controlul a fost repetat și la o cursă ce transporta în special elevi care urmau să intre la cursuri la ora 08.00.

Și la această cursă, Trans-Bus a alocat două autobuze în tandem. În stația de la podul Mărăcineni autobuzele s-au umplut cu elevi, dar fără a fi aglomerație după cum se poate observa din fotografiile atașate articolului.

„E în regulă. Am constatat că Trans-Bus a alocat câte două autobuze pe fiecare cursă, problemele au fost depășite”, a precizat Adrian Petre.

Citește și articolul: În această dimineață! Zeci de călători în picioare! Control inopinat al poliției și al CJ Buzău (Foto + video)

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Control în zori și pe autobuzul 2. Iată cum s-a descurcat Trans-Bus!

 • Ce trasee au fost afectate pentru a circula 2 autobuze in tandem ? Oricum, se asteptau la control. Mai bine ar verifica cati din cei care vin la Buzau la scolile din oras, mai au resedinta valabila si daca locuiesc la acea adresa? Nu este declaratie in fals si bani neimpozitati daca acei copii au vize de resedinta la o alta adresa decat cea la care locuiesc?

  Răspunde
 • Ce legatura are resedinta copilului cu scoala unde invata? Vreau sa-mi spuneti si mie care este legea care interzice sau obliga un copil sa invete intr-o anumita scoala, sau sa invete numai in localitatea de domiciliu!

  Răspunde
 • Verificati si autobuzu 6 dimineata sa vedeti si acolo vum se circula

  Răspunde
 • Mai bine ti-ar verifica sanatatea mentala.Este clar uz de fals,ca te-au declarat sanatoasa:))

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.