Control pe autobuze la Poșta Câlnău pe rutele înspre Rm. Sărat, Bălăceanu, Blăjani și V. Sorești. Iată neregulile constatate

La ora 06.00 inspectori din cadrul Biroului Transporturi din cadrul CJ Buzău, însoțiți de Poliția Rutieră, au răspuns solicitărilor venite din partea călătorilor și au efectuat o nouă razie, de această dată la Poșta Câlnău.

„Au fost verificate rutele înspre Buzău de la Rm. Sărat, Bălăceanu, Blăjani și Vadu Sorești. În total, au fost verificate șapte mijloace de transport. Surprinzător, deși au existat dubluri totuși și aceastea aveau călători în picioare. Pe ruta V. Sorești-Buzău 26 de persoane, iar de la Bălăceanu la Buzău 20 de persoane. Fiind la prima abatere transportatorii respectivi au fost sancționați cu avertisment”, a anunțat vicele CJ Buzău, Adrian Petre.

Nereguli s-au constatat și pe transportul cu microbuze de la Rm. Sărat la Buzău:

„Două microbuze care trebuiau să ajungă la 6.20 și 7.20 la Poșta Câlnău nu au mai ajuns. Bănuiala noastră este că transportatorul a aflat că suntem în control și a anulat sau deviat cursele pe alt traseu. Se va reține faptul că acele curse nu au fost efectuate și se vor dicta sancțiuni. Vom continua activitatea de control npe toate rutele până când călătorii bor fi transportați în condiții normale”, a mai adăugat Petre.

Citește și articolul: Veste bună în legătură cu podul de la V. Pașii! Schimbare de plan importantă!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.