Controversă: act suicidal sau accident ? Iată și primele poze de după căderea femeii de pe podul de la V. Pașii!

Un cititor, căruia îi mulțumim, a ținut să ne trimită trei fotografii elocvente după ce o femeie de 32 de ani a căzut din greșeală ori s-a aruncat intenționat de pe pod.

Din imagini se poate observa că femeia stătea singură, în fund, după ce a căzut și a fost purtată câteva zeci de metri de apă în aval până la acea cădere de nivel. 

Deci, nu se mai punea problema de a se îneca.  Tot din fotografii se observă că primul care a ajuns la ea a fost Dumitru Brăișteanu, un electrician din Buzău, care a luat-o pe femeie în brațe și a purtat-o pe mal. 

Abia aproape de mal din cauza unei diferențe de nivel, acesta a cerut ajutor, pe care l-a primit, de la un polițist și de la un angajat ISU, pentru a ridica femeia la nivelul solului. 


Continuă însă controversa dacă femeia s-a aruncat ori, așa cum susține, în timp ce mergea cu bicicleta pe pod, i s-a făcut rău și a căzut peste balustradă.
Iată ce ne-a scris un cititor care susține că a fost de față:
„Chiar crezi ca a căzut de pe bicicletă peste balustradă? Are un peste un metru înălțime înălțime! Cum naiba ? Am fost de față! A pus un picior și a sărit! Bicicleta a rămas jos lângă bordura de ciment, care e la un metru de balustrada de fier! E logic că nu putea cădea de pe bicicletă. Norocul ei e că căzut pe spate. Bine că s-a întâmplat așa. Sper că e bine și să trăiască mulți ani!”. 
Dumitru Brăișteanu și prietena sa, asistent medical, cei care i-au acordat primul ajutor și au fost primii care au stat de vorbă cu femeia, susțin că a fost un accident:
„Mi-a spus că mergea cu bicicleta pe pod și că i s-a făcut rău. N-a mai putut controla bicicleta și a căzut peste balustradă. Mai târziu am vorbit și cu soțul său, mi-a spus că nu se pune problema de suicid, au doi copii acasă. Doar că femeia abia ieșise din spital și era sub efectul tratamentului”.

Podul de la V. Pașii are trotuar și suprafață carosabilă. Mergând pe carosabil e imposibil să cazi de pe bicicletă peste balustradă. Există și posibilitatea de a merge cu bicicleta pe trotuar, caz în care căderea peste balustradă e posibilă. Însă, la ce să urci pe trotuar, câtă vreme pe carosabil nu trec mașini ?

Există și zvonul, neconfirmat, că femeia abia ce ieșise din spital, tot în urma unui dezechilibru emoțional.
Dr. Angela Mazdrag, medic UPU: „Am întrebat-o și eu de ce s-a aruncat de pe pod. Mi-a spus că nu-i așa, că mergea cu bicicleta și s-a dezechilibrat. Nu m-a interesat mai mult, important era să o facem bine. Avea un picior rupt. A fost dusă la ortopedie, a fost operată, se va face bine”. 

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.