Controversa zilei. Umplut de sânge, obraz tăiat de crampon. Lovitură intenționată sau nu ? Iată VIDEO

Fază controversată la meciul echipei buzoiene de rugby.

Cel mai bun jucător al buzoienilor (Cosmin Rațiu, nr. 8) a fost umplut de sânge după ce crampoanele ghetei unui adversar i-au tăiat obrazul pe o lungime de aproape doi centimetri.

„Mi-a dat cu șutul. Nu se poate așa ceva. Lovitura a fost intenționată”, a răbufnit Cosmin Rațiu imediat după fază, opinie susținută și la finalul partidei.


„A fost neintenționat. Pur și simplu ghinion. Se întâmplă în sport, din păcate”, au spus câțiva spectatori imediat după fază, dar și jucătorul constănțean la final. 

După meci, Rațiu a ajuns la spital pentru a-i fi aplicate câteva copci. Să sperăm că rana i se va vindeca fără a-i rămâne semn vizibil.

Reporterul buzoienii.ro, după ce a văzut faza cu viteză normală, a înclinat înspre lovitură neintenționată. Însă, după ce a vizualizat-o cu încetinitorul, nu mai e așa convins.

Ambele clipuri video (viteză normală/ viteză 15%) au fost inserate mai jos. Primul e cel cu încetinitorul.

Așteptăm comentarii și cu părerea dvs.

De notat că arbitrii n-au dictat nicio sancțiune împotriva jucătorului constănțean, provocând nemulțumirea – de moment – a antrenorului Costică Merșoiu. „Aproape că i-a scos ochiul și ei n-au dat nimic ?!”. Dar iată faza integral.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.