Copii între 8 și 12 ani. Duși de poliție la părinți. Amendă

Poliția Locală Buzău a preluat cazul celor patru țigănuși care comit zilnic acte de vandalism și cerșetorie în oraș.

Poliția Locală: „Pe doi dintre ei, din cei patru din grup, i-am interceptat azi. Au recunoscut scena cu florile de pe Bd. Unirii. I-am condus la domiciliul părinților, care au fost amendați (100-500 lei) pentru nesupravegherea minorilor și fapte de vagabondaj. Prima reacție a părinților a fost pozitivă, au declarat că le pare rău și că vor căuta să le îndrepte comportamentul. Oricum noi vom informa și DGASPC Buzău”.

Ce patru puști cu apucături nesănătoase au între 8 și 12 ani.

Mărturii ale buzoienilor

„Sunt patru țigănuși. Doi blonzi și doi bruneți. Din Simileasca. Ei îi spun „Bărăgan” locului ăluia, pe hartă apare ca Aleea Grădinilor. Deși sunt încă puști, sunt foarte sălbatici, chitiți pe făcut rău”

„Îi cunosc, își fac veacul pe la Jabbar. Stau la cerșeală. Foarte răi. I-am văzut cu ochii mei cum au rupt coșurile de gunoi din părculeț. Și patronul de la Jabbar e disperat din cauza lor. I-a și bătut, dar degeaba”

„Eu îi știu de la McDonalds. Cerșesc pe acolo. Și lumea e de vină că le dă. S-au învățat așa și le merge bine. Cred că fiecare din ei face 200 de lei pe zi”

„Eu m-am întâlnit cu ei în parcare la Sf. Îngeri. Mi-au cerut bani. Le-am dat, de teamă să nu-mi zgârie mașina”

„Sunt foarte răi. Dacă se întâlnesc pe stradă cu un alt copil îl agresează. Recunosc, m-am înfuriat când am văzut, am intrat între ei, le-am scăpat câteva palme”

Concluzie

Verdictul în această speță ne-a fost trimis de un alt cititor. „Sunt viitorii infractori ai Buzăului. Eșec pe linie. Familie, școală, comunitate. Nimeni n-a ajuns la sufletul lor, au asimilat doar răul de peste tot. Și de-ar vrea cineva acum să se ocupe de ei în mod special, probabil e deja tardiv. Dar, oricum, n-are cine. Azi fac mici găinării, mâine ne vor da în cap”

Citește și:

loading...

2 comentarii la „Copii între 8 și 12 ani. Duși de poliție la părinți. Amendă

  • Felicitari!

  • Romania are de pierdut enorm din cauza acestor brute, impresia mea e ca procurorii si judecatorii sunt prea indulgenti, mai ales cu cei din Micro 14 care sunt infractori de meserie si totusi, in loc sa stea mai mult inchisi, sunt tinuti cateva zile in arest dupa care „inapoi la treaba”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.