Copii și părinți, invitați de SCM Gloria Buzău de 1 iunie în Piața Dacia. Demonstrații live ale sportivilor

Copii și părinți sunt invitați mâine de „Ziua Copilului” în Piața Dacia.

Pe platou vor fi așteptați de sportivi de la cele zece secții ale clubului buzoian: fotbal, rugby, handbal, gimnastică, modelism, tenis de masă, șah, volei, atletism și box.

Sportivii vor face câteva demonstrații prin care speră să-i încânte pe copii și astfel să-i atragă către practicarea unui sport.

La toate cele 10 secții ale clubului buzoian există și departamente pentru copii și juniori cu antrenori specializați în lucrul cu cei mici.

Organizatorii au pregătit asistenței și câteva surprize, iar întreaga acțiune se va încheia cu o tombolă constând în material sportiv.

Așadar, mâine, după acțiunea tradițională de la Muzeul de Istorie, copiii, părinții sau bunicii pot da o raită și prin Piața Dacia.

Evenimentul este susținut și de Primăria Municipiului Buzău.

loading...

Un comentariu la „Copii și părinți, invitați de SCM Gloria Buzău de 1 iunie în Piața Dacia. Demonstrații live ale sportivilor

  • Mișcarea nu a făcut rău nimănui .Ea înseamnă sănătate ,frumusețe ,poftă de viață .Personal am fost pentru mărirea numărului de ore de sport predate în școală ,și am încurajat toți copii să se joace ,să alerge ,sau să practice un sport .Nu vor mai fuma ,nu vor mai bea ,de droguri nu mai vorbesc ,și vor fi niște copii fericiți ,viitori oameni de nădejde .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.