„Copiii au insistat, i-am ascultat. Domnul primar mi-a mulțumit la plecare”

Joi a fost prima zi de pensie pentru Aurel Gubandru, cel care a fost director la RAM Buzău în ultimii aproape doi ani.

„Urma să ies la pensie pe 29 mai. Dar copiii, cadre medicale, au insistat, în condițiile vârstei și a unui diabet, să încerc a mă proteja mai mult acum cu acest coronavirus. I-am ascultat și am ieșit mai devreme cu o lună și jumătate”.

„La plecare dnul primar mi-a mulțumit pentru ajutorul acordat în ultima perioadă. Am trecut cu bine anul trecut peste două situații dificile, după ce Ecogen ne-a tăiat căldura și apoi apa caldă”, a anunțat Aurel Gubandru.

Gubandru a mai anunțat că a lăsat RAM-ul pe mâna unei echipe tinere și pricepute:

„La 1 martie a ieșit la pensie și dnul Cozma, fostul director tehnic, anul trecut și dna Anișoara Mândroiu, mai înainte dnul Tacea. A rămas acum la comandă o echipă tânără: Ion Diaconu, ca director general, Dumitru Grosaru, ca director tehnic și Geani Matei, la departamentul economic”.

RAM Buzău e de anul trecut și producător integral al agentului termic după punerea în funcțiune a noilor centrale de cartier din Dorobanți, Caraiman și Micro III.

Va urma o perioadă cu o nouă provocare pentru RAM. Aceea de a reduce prețurile și de a-și păstra clienții.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „„Copiii au insistat, i-am ascultat. Domnul primar mi-a mulțumit la plecare”

 • Încă un securist care iese la pensie. Oare s-o fi retras și din consiliile de administrație la care statul este acționar? Mă îndoiesc!
  Oricum nu s-a remarcat cu nimic pentru urbea noastră, ci și-a urmărit interesul personal și cel al familiei sale.

 • Era și cazul. A se vedea istoricul de 30 ani.

 • Degeaba a desfiinţat Toma ECOGEN-ul, dacă păstrează în continuare cealaltă căpuşă, ADI BUZĂU 2008, care suge la greu din banii buzoienilor (cei din municipiu), fără a contribui în vreun fel în beneficiul acestora.
  Judeţul are 82 de comune, iar căpuşa asta, ADI BUZĂU 2008, a semnat contracte cu nici măcar jumătate din ele, sugând în schimb bani de ordinul MILIOANELOR DE EURO, prostindu-i şi pe buzoienii din municipiu şi pe primarii din comunele respective, pentru că din 2008, de când s-a înfiinţat (în timpul guvernării Boc), nu s-a făcut mare lucru (reţea de apă şi canalizare) nici măcar în comunele contractuale, care au încă şi acum condiţii de evul mediu.

  Pe ce se duc atunci MILIOANELE DE EURO dirijate catre ADI BUZAU 2008 si care mai e rostul ei ?

  De ce trebuie să fie ADI BUZAU 2008 întreţinută şi din banii noştri, ai buzoienilor din municipiu, când cu banii ăştia, mai ales pe criza asta sanitară (dar şi economică, ce inevitabil va veni) se pot face cu adevărat lucruri utile doar în folosul nostru propriu ?

  Sau încă ne mai culcăm pe urechea că multă buzoienime e încuiată, neinformată şi dezinteresată de cheltuiala banului public, ca pe vremea lui Boşcodeală ??

 • E OK să-și păstreze RAM-ul clienții, mai ales dacă și aceștia vor, în situația în care cheltuielile cu încălzirea locuinței vor scade. Dar toate acestea, cu o singură condiție și anume aceea de a îi scoate de la plata încălzirii părților comune pe cei debranșați. Cum asta? Foarte simplu! Cei de la asociațiile de proprietari să repartizeze factura de energie termică numai celor rămași conectați la S.A.C.E.T. pentru așa ceva trebuie întreprinse demersuri din partea autorităților pentru modificarea tuturor ordinelor și în general a legislației în vigoare în acest sens. Cum au dat tot felul de hotărâri de consiliu local, mai „tari” ca legile adoptate în parlament, eu cred că se poate și treaba asta, numai să se vrea! Și nu văd de ce nu!

 • Nu a facut nimic pentru Buzau si pentru RAM.
  Doar era cumatrul primarului Toma…

 • pt INCOGNITO, nu se poate la nivel local CLM sau CJ, dar este posibil la nivel national IN PARLAMENT unde este o majoritate care pretinde ca apara poporul, parlamentarii DE BUZAU pot obtine modificarile, doar sa vrea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.