„Copiii au venit la mine speriați”. Viceprimarul consideră că agenții au greșit

Plângere adresată de o buzoiancă viceprimarului Ionuț Apostu, după o întâmplare care a stârnit numeroase comentarii:

„Buna seara! Astăzi am ieșit cu copiii și după o plimbare cu trotinetele ne-am oprit în părculețul din Bulevardul Nicolae Bălcescu vis a vis de Consiliul Judetean. Copiii au facut un concurs de desene eco. Totul a fost oprit de o patrulă de la politia locala care le-a spus prima data lor ca nu au voie. De ce mâzgalesc trotuarul și cu cine sunt în parc. Copiii, speriați, au venit la băncuța mea. Aris avea lacrimi în ochi, speriat. Am fost legitimată și certată că îi las să deseneze pe asfalt. Au spus o lege, nu am reținut numărul. Vreau sa îmi spuneți dacă exista o astfel de lege, eu nu am găsit. Și sper din inima ca nu a fost aprobat vreodată asa ceva. Noi asa am crescut cu șotron, desene… Pentru mine desenele copiilor pe asfalt sunt continuarea copilăriei noastre plina de imaginație, jocuri, prietenie”.

Viceprimarul Apostu consideră că agenții locali au acționat exagerat în acest caz:

Stimata doamna, desenele sunt superbe și m-as bucura sa vad mult mai multi copii în weekend. În privința polițiștilor, sa spunem ca au fost prea zeloși….ca să nu folosesc alta expresie! Sa zicem că au greșit! Nu există nicio lege care să interzică desenele cu cretă pe asfalt!

Vicele a mai precizat că după acest incident polițiștii locali vor fi instruiți mai riguros asupra cazurilor în care trebuie să intervină. Mai ales că vineri va fi 1 iunie, iar desenele pe asfalt se vor înmulți.

Citește și articolul: Poliția Locală s-a sesizat în cazul mesajelor considerate amenințătoare. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „„Copiii au venit la mine speriați”. Viceprimarul consideră că agenții au greșit

 • Le recomand vajnicilor apărători ai ordinii și liniștii publice locale să-i aibă în ” obiectiv ” și pe … copilașii (!) de pe același bulevard Bălcescu , care, la adăpostul întunericului se dedau și ei la mici … prostioare ca : îngurgitarea de limonade … alocoolice, spartul de pungi întregi cu semințe care i-au drumul asfaltului, aruncatul chiștoacelor de țigări pe jos și altele … pe care numai le bănuim, că de probat e cam greu … In acest fel, domnii gardieni ar mai scăpa de ironiile care se fac pe seama lor ( multe, îndreptățite ) , ar mai face ceva curățenie pe la intrările în blocuri și ar mai da și ceva din kilogramele în plus ! Poate că viitorul șef al poliției locale va împrumuta cîte ceva din metodele și stilul Poliției Naționale pe care dânsul a … păstorit-o cândva la nivelul județului Buzău …

  Răspunde
 • Viceprimarul Ionut Apostol tocmai a invitat comunitatea de painteri sa refaca proprietatile publice ale buzoienilor prin desenarea lor ceva mai artistic… pot incepe cu hidoseniile alea de pe Calea Eroilor care au costat sute de euro bucata si cu gheretele alea Transbus amplasate aiurea pe toate trotuarele.

  Răspunde
 • Aloooo… Toma. Am vazut ieri locali care patrulau doar pe Bazalt dar evitau zona „Balta” unde se intampla nenorociri si tiganii dau muzica la maxim. Faceti controale patrulelor de politie locala care evita intentionat zonele cu probleme si se leaga in schimb de copilasi. Niste paraziti sociali acesti „gardieni”

  Răspunde
 • Niste needucati, ce poti sa mai spui…daca ajungi sa te iei de copiii ce deseneaza cu creta pe asfalt…mai mult, de cat ori trec cu biciclete pe celebra pista de bicicleta de pe Calea Eroilor, de fiecare data ii vad stand pur si simplu pe pista , admirand panourile foto ce le pazesc, in loc sa patruleze pe zona pietonala, stau la barfa , si de fiecare data i-am avertizat, dar se pare ca nu ai cu cine sa vorbesti ca sa si priceapa

  Răspunde
 • Copiii trebuie să-și trăiască copilăria .

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.