COPIII PÂNĂ ÎN TREI ANI SĂ NU PLĂTEASCĂ ÎNTREȚINEREA! SUNTEȚI DE ACORD ?

„Vor fi scutiți de la plata cheltuielilor de întreținere către asociația de proprietari copiii în vârstă de până la trei ani”.

Propunerea îi aparține consilierului C-tin Ionescu, care în acest fel vrea să dea o mână de ajutor familiilor cu copii mici.

Pentru ca proiectul să se transforme în decizie executorie acesta trebuie să fie votat de majoritatea PSD –ALDE a consilierilor locali.

Scutirea de la plată ar urma să se facă în baza cererii depuse de unul dintre părinți la asociația de proprietari. Cererea trebuie însoțită de o copie după certificatul de naștere al copilului.

Același proiect conține și o prevedere referitoare la persoanele care din diferite motive sunt netransportabile.

Acestea ar urma să fie scutite de cheltuielile cu energia electrică pentru funcționarea ascensorului.   

Auraș Tereacă

loading...

2 comentarii la „COPIII PÂNĂ ÎN TREI ANI SĂ NU PLĂTEASCĂ ÎNTREȚINEREA! SUNTEȚI DE ACORD ?

  • 1.Plata a cheltuielilor de întreținere se face conform Leii 230/2006 a asociațiilor de proprietari. 2.Scutirile propuse se pot pune în practică prin proiect de modificare a legii, votat de parlament, nu prin hotărâre de Consiliu Local. 3. Este incorect spus: scutire de la plata „cheltuielilor de întreținere” a copiilor sub 3 ani, pentru că nu pot fi scutiți da la plata consumurilor din interiorul apartamentului( gaze, apă caldă și rece, agent termic, energie electrică, etc.), ci numai de plata pentru ridicarea gunoiului menajer, curățeniei pe scara blocului, a curentului electric pentru lift și iluminatul scării, care valorează aprox. 15 lei pe lună/pers.( din care 11,1 lei gunoiul!).

  • nu sunt de acord!
    sa plateasca si pt plozi ca si asa fac galagie de te tampesc in casa
    tropaie bubuie si tipa ca niste handicapati
    parintii nu le fac nimic

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.