Copilul e lovit rău la cap și e în drum cu ambulanța spre București

Când a văzut ce-a făcut, Hagi a fugit de la locul accidentului

El e tânărul care – conform martorilor – s-ar fi aflat la volanul mașinii care a accidentat azi după-amiază pe strada Răchitei din Simileasca un copil de 5-6 ani care se plimba cu bicicleta.

E cunoscut în cartierul Simileasca drept Hagi Tănăsău, un copil de bani gata, părinții săi fiind destul de înstăriți (Gringo Turcan e tatăl său). Numai că Hagi, conform informațiilor strânse din teren, nu ar avea carnet. „Făcea școala, dar nu luase încă permisul”, ne-a transmis un localnic.

Vecinii spun că l-au rugat în numeroase rânduri, dar fără folos, pe tânărul Hagi să nu mai circule cu viteză pe străzile din Simileasca

Două sunt problemele lui Hagi Tănăsău. În primul rând trebuie să se roage ca băiețelul să fie bine. A ajuns la spital plin de sânge și cu mai multe fracturi. Dinspre rudele micuțului a ajuns pe strada Răchitei informația că e lovit la cap și nu mai vede (e posibil să fie și zvonistică).

În al doilea rând, Hagi va avea probleme cu legea dacă șofa fără permis, deși vina producerii accidentului i-ar aparține băiețelului care a venit de pe strada Pasajului, fără prioritate.

UPDATE: Șoferul, care nu avea permis, a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști. Din fericire există și o veste bună – copilul a depășit momentul critic.

Cam multe poze cu mașina pentru unul care nu avea carnet!

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

13 comentarii la „Copilul e lovit rău la cap și e în drum cu ambulanța spre București

 • Nicio paguba! Toți țiganii din zona știau ca asta conduce fără permis, dar nu i-a deranjat. Acum ca a lovit un pui de-al lor îi deranjează.

 • astia vor ajunge sa faca legea in tara noastra.

 • va pare bine daca moare un copil ?asta înseamna ca sunteti vai de voi de romani !nici cu voi nu mie rusine !

 • Domnule Vlad
  Comentați fara suflet !

 • Andrei !
  Tara nu este a voastra !
  Nu a cumparat o tactu țărână !
  Romania este tara tuturor Românilor care au cetățenie Română! Tigani,Unguri, țărani prosti ca tine…. este si tara lor!

 • Legea in tara noastra??? Ce prost poti sa te exprimi !!!
  De cand este tara voastra țărani?
  Romania este țara pentru toti cetățeni Români!
  Tigani,unguri,maghiari,țărani ca tine….. Ba Andrei

 • Prin Simileasca pe acolo oricum toti tiganii traverseaza si merg cu ii taie capul, ca-n India, fara nicio regula, trebuie sa mergi cu grija, ca-n safari, sa nu te trezesti cu unu pe capota.

 • @eu nu tu, copilașul drăguț de acum se va face mare și va face ceea ce fac și cei de etnia lui, în marea lor majoritate. Nu cred ca va ajunge doctor ori profesor universitar, asa ca nu le mai plânge de milă. Oricum sunt destui și degeaba.

 • Vlad, ai dreptate, daca dadea peste unul care nu era din clanul lor era sarbatoare la ei pe ulita.
  Bine ca a dat peste unul de-al lor, ca stiau toti ca nu are permis si conduce masina, dar nu ii deranja cat timp credeau ca poate omora doar copii altora, nu si ai lor.
  Luna trecuta pe ulita lor, pe Rachitei au intins mesele, boxele si bautura in mijlocul strazii si petreceau mandri ca ala micu conduce fara permis…

 • Atat in Simileasca cat si in Primaverii sunt o gramada de etnici care conduc masini fara permis, unii pentru ca sunt pre tineri, unii ca sunt prea prosti sa treaca examenul, altii ca le au suspendate si anulate din cauza accidentelor comise. Cat despre masinile pe care le conduc, majoritatea nu sunt cu actele in regula.
  Dar Politia nu ii opreste in trafic, ca ii cunosc si ii evita, prefera sa se lege de unul cinstit pe care sa il abuzeze la maxim si care e mai predispus sa dea si o spaga sa scape de abuz.

 • Tinerii ăștia n au nici un fel de scrupule merg ca bezmetici pe toate strazile din simileasca

 • Oricum nu e prea grav accidentul soldat cu ceva julituri si cucuie ale copilului.Mai grav era daca intra intr-un copac,fiindca ar fi cazut din pom cel putin 15-20 de „cormorani”

 • Am fost astăzi la el e adevarat ca este rănit,dar vede si poate sa meargă nu are nimic rupt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.