Cornel Dinu: „E cel mai bun fundaș dreapta din Liga I”

Gigi Becali a plătit azi 125.00 de mii de euro pentru a-l avea pe buzoianul Valentin Crețu de la Gaz Metan Mediaș.

Crețu are 30 de ani și este ultimul produs de valoare al centrului de juniori de la Gloria Buzău.

„Am mai spus-o și o repet, Crețu este cel mai complet fundaș dreapta din Liga 1. Eu l-aș vedea o soluție și pentru echipa națională” – Cornel Dinu

173 de meciuri a jucat Crețu în Liga 1, meciuri bifate în tricoul a 5 formații: Gloria Buzău, Chiajna, Rapid, Timișoara și Gaz Metan

În ciuda cuvintelor frumoase de acum ale lui Cornel Dinu, trebuie spus că în urmă cu aproape zece ani, la Gloria Buzău – Valentin Crețu era ținut rezervă de „meseriașii” Dan Tulpan și Nicolae Anton, șefii de atunci ai Gloriei. Erau anii în care la clubul din Crâng, altele erau mai importante decât valoarea jucătorilor.

Vali Crețu are două fete și este singurul fotbalist buzoian din liga I

Crețu va debuta la Steaua luni seară direct din postură de titular în meciul cu Astra. E un fundaș de viteză, cu șarje ofensive vătămătoare pentru defensivele adverse, potrivit stilului FCSB.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Cornel Dinu: „E cel mai bun fundaș dreapta din Liga I”

  • Ba scamatorule este vorba despre fcsb! am sa trimit acest articol la comisia de integritate frf sa vedem poate inchide aceasta echipă comunista !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Succes!! Desi sunt pesimist, nu cred ca se va impune!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.