„Coșmelia blochează trotuarul!”

„Domnule Tereacă, vă rog să veniți pe Unirii Nord, aproape de avion. Coșmelia blochează trotuarul. N-a mai rămas niciun metru pentru pietoni. Cine a dat, în trecut, aprobare pentru așa ceva?”, e mesajul trimis de un cititor.

Reporterul s-a deplasat la fața locului, iar sesizarea cititorului s-a confirmat.

Colțul sălii de jocuri se prelungește înspre carosabil, iar în condițiile înființării pistei de biciclete pentru pietoni n-a mai rămas niciun metru.

Sesizare. „Nu mai e loc nici pentru un cărucior de copil!”

După cum se poate observa pe Street View, nici înainte de lucrările de acum, trotuarul în acea zonă nu era prea generos (vezi foto mai jos).

Contactați de reporterul buzoienii.ro, cei din Primăria Buzău au anunțat că vor verifica astăzi legalitatea acelui colț al sălii de jocuri.

Opinie. Acțiunea, de acum, de reabilitare a trotuarelor de pe Bd. Unirii e posibil să scotă la iveală mai mulți „monștri” ai trecutului, când domeniul public era cedat cu multă bucurie de șefii din Palatul Comunal.

Citește și:

loading...

8 comentarii la „„Coșmelia blochează trotuarul!”

 • Bună ziua. De acord cu sesizarea în cauză. Însă cât tmp ne vom lega de trecut???
  De 5 ani toma este primar. Oamenii lui au făcut planurile din teren sau de la calculator??? Bănuiesc dacă au fost niște iscusiți, au depistat de atunci problema!!! Dar altă problemă de ce nu o postezi reportere??? Pista pt biciclete, are juma de metru. 2 biciclete dacă se întâlnesc ce fac??? Si a pus cineva problema asta in mod real??? De ce era nevoie de bordurarea acestei piste? Se putea face precum in Crâng sau se putea mai lat că era destul loc. Aștept rsp. P. S. AI MULTE RSP URI DE DAT REPORTERE! cu deosebit respect Nelu Vasilache

 • Auraș, fă treaba pâna la capăt: ieși pe seară și fotografiază cealaltă intrare a cârciumei, pe timp de noapte.

  Au maxim o săptămână de când au montat noile lumini exterioare și acum Las Vegasul e mic copil vs de noua imagine pe care o avem la intrarea în Buzău.. Cine le-o fi dat autorizație pentru așa ceva?

 • Trotuarul era larg și generos înainte Dar individul ăsta, patron la sala de jocuri , probabil cu aprobări de la vechiul primar s-a extins mult și a ocupat mult loc din trotuar.
  Acum câțiva ani nu era așa !
  Mama lor de pile….

 • bani, bani, bani !
  ,,,,Vine o vreme in care nu numai banii contează , ar trebui domeniul public să fie folosit ,,,,de toți, in armonie!

 • Cazinourile la marginea orașelor ,într-un spațiu special ,ca in parcurile industriale. Copii când ies din casa,bloc,parc,magazin nu au alta priveliște decât … cazinouri. Este îmbâcsit cu case de pariuri . Nu o sa fie Buzăul ce n-a văzut Parisul ,dar sigur va ajunge Las Vegas ,orașul jucătorilor de pariuri.

 • O să rămână fix la fel … se cotizează bine din direcția aia …

 • Azi se dezmembra.

 • se dau spagi, acolo s-a construit abuziv, nu a verificat nimeni actele caci supara pe aia mari, si intrarea salii de jocuri este ilegal exact la intrarea din bloc, acolo adunandu.se numai persoane dubioase, seara iti este frica, spaga si chestiile de fatada sunt la putere, daca ai cativa bani toti sunt sclavi, mai ales cei din primarie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.