Cosmin Dan, îngropat de Antonio: „Cum a intrat pe ușă a zis îți dau foc și te omor!”

Reporterul buzoienii.ro a asistat azi la cel mai important termen al procesului în care Cosmin Dan este acuzat de CRIMĂ CU PREMEDITARE ȘI CRUZIME. Cel în care au fost audiați martorii.

Cosmin Dan , înconjurat de gardienii veniți de la închisoare

Declarații bombă a dat Antonio Măcelaru, puștiul de 15 ani care a fost în casa groazei și a văzut tot.

Spusele tânărului – care a jurat că zice adevărul și apoi a dovedit un curaj și o stâpănire de sine remarcabile – îl „îngroapă” pe Cosmin Dan (și pe alții!).

„De cum a intrat pe ușă Cosmin Dan a strigat către Valentina îți dau foc și te omor. Foarte nervos și violent a luat-o imediat la bătaie. A tras-o de păr, a început să-i care palme și pumni. A lovit-o în față, dar i-a dat una și în ficat. Apoi i-a sunat pe prietenii lui, pe Clonț și Naum, și le-a cerut să-i aducă benzină ca să-i dea foc. Eu am încercat să-l potolesc pe Cosmin, să n-o mai bată. N-am reușit. La un moment dat a luat masa pe care erau mai multe sticle și pahare și a aruncat-o spre Valentina, care era în colț, în dormitor. A aruncat spre Valentina și cu un scaun. Când a intrat pe ușă Clonț a spus „ia benzina și dă-i foc!”. Sticla era de doi litri, plină cu benzină. Cosmin Dan a început să stropească prin toată camera, inclusiv pe Valentina. Apoi i-a cerut lui Clonț să-i dea bricheta. Acesta i-a întins o brichetă albă. S-a jucat puțin cu bricheta apoi a aprins-o în timp ce ținea mâna înspre Valentina”, a spus puștiul în fața judecătoarei, în timp ce reporterului îi tremura pixul în mână.

Vom reveni în câteva minute și cu alte declarații importante de la procesul în care au fost audiați azi și Anisia Dinu, Radu Clonț și Naum.

Mai trebuie spus că ajunși jos, la parter, de la etajul 8, grupul de patru-cinci inși care au fost în casă (Cosmin Dan, Anisia, Radu Clonț, Antonio Măcelaru și Alexandru Naum) au auzit țipetele Valentinei care ardea sus în dormitor.

Încă ceva important. Pentru că puștiul a făcut declarații atât de tari, probabil decisive în stabilirea unor vinovății, n-ar fi rău ca procurorii să gândească și să pună în practică o formă de protecție a sa.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

7 comentarii la „Cosmin Dan, îngropat de Antonio: „Cum a intrat pe ușă a zis îți dau foc și te omor!”

 • Inchisoare pe viata si lui si la complici

 • In locul parintilor fetei…

 • Cred ca minte ca sa isi acopere spatele. E mai simplu sa arunci vina toata pe altii, mai ales cand si procurorii te “stimuleaza” sa faci astfel de lucruri sub amenintari cu puscaria daca nu o faci.
  Am suspiciunea ca minte din cauza ca inteleg ca sustine ca el a auzit de la intrarea in bloc vocea fetei aflate la etajul 8 in dormitor, lucru imposibil, mai ales ca nici vecinii de la etajele superioare n-au auzit asa ceva, abia dupa ce au simtit fumul in casa si-au dat seama ca e ceva in neregula in bloc.
  Iar daca chiar a declarat asa ceva e dovada ca declaratia e una facuta la comanda procurorilor, dupa dictarea procurorilor.
  Cel mai probabil declaratia asta a fost data la schimb pentru a primi imunitate la acuzatia de complicitate la omor din celalalt dosar. Stim cu totii tacticele folosite de procurori pentru a obtine declaratiile dupa cum vor ei, nu dupa cum a fost.

 • Domnu Tereaca a fost degeaba in acea sala , nu este nici 1% adevăr din ce scrie in aceste articole. Toți au spus adevarul , mai puțin antonio care a fost învățat sa spună acele lucruri , false . Exista un act medical in care scrie ca victima nu a fost lovită ( bătută ) dar pustiul Antonio a spus ca a fost bătută . CLAR MINTE ACEST PUȘTI . A mințit in toată declarația . A schimbat 3 , este posibil sa ii se solicite mărturia mincinoasa. Ceilalți au declarat exact cum s a întâmplat , dovada sunt probele din dosar . In schimb declarația lui Antonio este contrara probelor de la dosar. Îmi pare rău puștiule dar ți ai făcut rău cu mâna ta . Și tu domnule Tereaca numai duce lumea in eroare … sau dacă știi tu ca ceilalți mint , Vino tu sa declari in locul lor ca din câte observ Cunoaște-ți mai bine situația decât ei :)))

 • Cum naiba au constatat ca o victima arsa complet a fost batuta sau nu ? Esti pe langa subiect, tinere. Sa dea Dumnezeu sa ti se intample fix acelasi lucru, atunci sa te vedem….

 • Dak nu îi dă pe viață, inseamna k procurorii au primit Mită. Iar avocatului să-i fie rușine daca apără un asemenea criminal. Nu trebuie schimbată nici acuzația. Vreau condamnare pe viață!

 • Pe viață să primesti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.