Costă mai puțin cu 2600 de lei vechi

Una caldă și una rece în privința facturilor pe care buzoienii le vor primi la apă în 2019.

Vestea rea, despre care buzoienii.ro a scris deja, e că din 2019 în facturile buzoienilor va reveni apa de ploaie.

Vestea bună e că metrul cub de apă s-a ieftinit puțin. Cu 2600 de lei vechi sau 0,26 de lei noi.

Adică de la 8,15 lei metrul cub va costa 7,89 lei.

Ieftinirea e datorată reducerii TVA la canalizare de la 19 la 9%, deci Compania de Apă n-are practic niciun merit în această ieftinire.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: Doi din trei buzoieni lucrează în municipiu! Iată și alte cifre CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „Costă mai puțin cu 2600 de lei vechi

 • Hotie pe fata

 • Sunt multe fantani forate prin fonduri europene + bazinele aferente la tara si acum platim o groza de bani pentru 1 m3 niste hoti nenorociti am la poarta o fantana din aceia de 1 m2 raza si adanca de app 20 m nu o las sa piara nici mort mereu bag o sumersibila sa o aerisesc cu toate ca au venit cu inscriptia,, apa nu e potabila,, macar pentru animale si irigat si tot nu ma las…multi fraieri au lasat fantani muncite din greu de stramosi sa piara si le-au infundat cu gunoie si mizerie precum ei ,cum sa faci asa cv cu munca unor amarati care aveau o bucata de paine cu cartela si totusi au sapat cu sudoare si efort zile intregi …rusine lor

 • Vestea buna ca nu Domnul Toma A FACUT ASTA 🙂 :l) 🙂

 • IA CITITI DOMNULR TEREACA !
  Lia Olguţa Vasilescu:

  ”Prin OUG 114/2018 au fost abrogate mai multe articole din Legea 241/2006 care fusese modificata, la rândul ei, printr-o iniţiativa a unor parlamentari PNL şi obliga Companiile de Apa sa factureze apa meteorica.

  Acum, administraţiile locale pot opta dacă se mai facturează sau nu la cetăţeni. Apa meteorica a fost scoasă din facturile craiovenilor, in 2014, când eram primar.

  Conform Legii adoptate la propunerea PNL, ea ar fi trebuit reintrodusă, obligatoriu, de toate companiile de apa din România. Împreuna cu primarul Craiovei, Mihai Genoiu, am propus Guvernului României un text de modificare a acestei legi printr-o ordonanţa de urgentă care s-a adoptat in ultima şedinţa de Guvern de anul trecut.

  Aşadar, consiliile locale au acum posibilitatea de a scoate din facturile cetăţenilor apa meteorica, iar Craiova a anunţat deja ca o va face, pregătind, in acest sens, o HCL.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.