Cozi la chioşcurile pentru eliberarea abonamentelor pentru pensionari de la gară şi Micro XIV. Conducerea Trans-Bus a sărit în ajutorul oamenilor

Vremea rece din ultimele zile produce neplăceri atât pensionarilor care vor să-şi procure noile abonamente gratuite cât şi conducerii Trans-Bus care nu doreşte să-i pună pe oameni să stea la coadă în frig şi ploaie.

La cele două chioşcuri de eliberare a abonamentelor de la gară şi din Micro XIV s-au format cozi la care stau peste 20 de persoane. Cum afară e zloată, oamenii sunt, evident, nemulţumiţi.

Conducerea Trans-Bus e însă preocupată şi caută permanent soluţii care să uşureze distribuirea abonamentelor. De exemplu, la gară, lângă chioşcul de bilete a fost postat un autobuz, în interiorul căruia două angajate eliberează, de asemenea, abonamente. 

În plus, un autobuz a fost scos de pe traseu şi trimis să facă în permanenţă curse du-te vino cu pensionari de la chioşcul din Micro XIV până la sediul Transbus de pe şoseaua Pogonele.

Aici funcţionează două case, iar la rând nu sunt mai mult de 10 persoane. „E o idee foarte bună, asta, de a fi luaţi oamenii de afară, de la coadă şi aduşi aici. Să-i de Domnul sănătate ăluia de s-a gândit la ea”, i-au spus reporterului buzoienii.ro pensionarii veniţi din Micro XIV la sediul Trans-Bus. După ce primesc abonamentele roşii, oamenii sunt duşi înapoi. 

loading...

2 comentarii la „Cozi la chioşcurile pentru eliberarea abonamentelor pentru pensionari de la gară şi Micro XIV. Conducerea Trans-Bus a sărit în ajutorul oamenilor

  • Specificul morbid al presei postdecembriste: panicardă, în căutarea senzaționalului cu orice preț, antiguvernamentală-anti admininistrație, anti politicieni(parlamentari) în orice condiții, ș.a.m.d. De aici exagerări în serie, gen: -toți sunt la fel, toți fură;-România se topește, România îngheață; românii petrec la iarbă verde, românii au umplut litoralul, românii își petrec concediul în Dubai, Canare, Baleare, etc.
    Cei 15 pensionari din imagine nu înseamnă „cozi în viscol și ger” la legitimații de transport urban. Repet ce v-am mai spus. Nici 10-15 % din totalul pensionarilor din Buzău nu folosesc mijloacele transbuz. Unii sunt ne deplasabili, alții au mașini proprii, alții merg pe jos pentru sănătate, unii vin foarte rar în centru din cartierele lor unde au toate magazinele necesare și piața lor. Vorba multă pe această temă avea un scop precis în timpul lui Coșcoveală-Moșmondeală: propagandă că ce bun e el, și mai ales, acoperire pentru subvenționarea Trans buz cu 95% din necesar(sute de miliarde de lei) cu parandărăturile și șmecheriile de rigoare. Impresia că pensionarii din trafic erau numeroși o dădea numărul ff mic de autobuze, intenționat mic, ca să mimeze serviciul public, în timp ce li se crea condiții de spălare de bani transportatorilor privați. E clar?

  • S-ar putea să aibă dreptate dl.Gică pentru că omul nostru e ca oaia.Chiar dacă nu va circula niciodată cu autobuzul prin oraș se duce să ia legitimația că poate i-o trebui, să fie acolo că nu strică. Alții care nu știu că nu e valabilă fără buletin sau cupon de pensie și crede că o poate vinde ca pe ajutoarele de la Europa.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.