Cozi uriașe la talcioc! ”Coada avea peste o sută de metri!”. Iată care a fost motivul!

Cozi ca niciodată astăzi la talciocul buzoian spre nemulțumirea clienților care au trebuit să stea mai bine de douăzeci de minute la rând.

„Nu se poate așa ceva. E bătaie de joc. Am înțeles că au modernizat sistemul de acces, dar ce modernizare e asta dacă lucrurile merg mai rău ca înainte. Mai bine ar fi rămas sistemul de dinainte cu fise. Mergea mai repede”, au spus buzoienii nevoiți să stea la coada uriașă pentru a intra înăuntru.

Conducerea SC Piețe, Târguri și Oboare, cea care administrează talciocul, susține că astăzi s-ar fi înregistrat chiar un record:

„Cred că azi s-a bătut recordul ca număr de vizitatori. Au fost aproape zece mii de oameni înăuntru. Explicația e că o lună de-acum înainte nu va mai fi târg. Săptămâna viitoare e închis pentru că e sărbătoare, Rusaliile, iar apoi trei săptămâni va fi Drăgaica. Oamenii au știu acest lucru și au venit azi cu toții. Comercianți pentru a vinde, cumpărători pentru a lua ce au nevoie. De aseară începuse nebunia, când comercianții începuseră să vină cu marfa.

Îmi cer scuze buzoienilor care au trebuit să stea azi la coadă, dar numărul a depășit orice așteptări. Sistemul nou merge foarte bine, dar va lua o perioadă până când clienții noștri se vor obișnui să folosească biletul cu cod de bare. Mulți, nu știau unde și cum trebuie băgat acest bilet. De aceea, se întârzia în fața turnicheților și se mărea coada”, ne-a spus Daniel August, director la SC Piețe, Târguri și Oboare.

Astăzi, a fost prima zi de târg în care s-a intrat doar pe bază de bilet cu cod de bare. Săptămâna trecută s-a mai putut intra și cu fise, pentru a fi strânse de la cetățeni.

„Am cumpărat cinci turnicheți noi din Turcia și patru imprimante moderne care eliberează la secundă atât biletul cât și bonul fiscal. Biletul are cod de bare care este citit de sistemul electronic al turnicheților. Scăpăm astfel de celebrele fise, care ba se pierdeau, ba nu se aduceau înapoi, ba erau mai puține decât oameni la coadă. Scăpăm de acum și de speculațiile că nu se eliberau bonuri fiscale”, a completat directorul SC Piețe, Târguri și Oboare.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938 sau pe e-mail la aurastereaca@gmail.com

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.