„Credeam că e vreun drogat! Am întors și am urmărit mașina”

68 de mii de vizualizări a strâns pe facebook clipul VIDEO în care o buzoiancă a scapat Opelul – BZ 69 MDG – pe contrasens.

Vezi VIDEO de mai jos (atenție pt. cei cu mobile – se poate mări ecranul prin depărtarea a două degete). Atenție nu are sunet.

Incidentul s-a produs pe o șosea din Constanța și a fost filmat de camera montată pe mașina unui fotograf din Năvodari.

„CUM POȚI MURI NEVINOVAT LA VOLAN ⚠️

SHARE!!! Haideți să o facem vedetă pe doamna … uite așa era să murim și noi și cei din fața noastră in drum spre muncă. Județul Constanța, 100 km/h, iar din față vine o doamnă. M-am întors după ea crezând că la volan e vreun drogat. Drept scuză… m-am aplecat după telefon!”, a comentat fotograful.

Postarea de pe Info Trafic 24 a strâns sute de comentarii. Acide la adresa buzoiencei și laudative pentru fotograf și mai ales pentru șoferul Dusterului.

Azi, în Buzău

Mai jos s-a inserat și un video trimis azi de un cititor buzoienii.ro, filmat pe trecerea de pietoni de pe str. Frăsinet – înspre Aurora Mall.

VW argintiu, BZ 19 GWY

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „„Credeam că e vreun drogat! Am întors și am urmărit mașina”

  • Alo! Poliția rutiera, doarme sau e in concediu?

  • Doarme sigur!
    Apropos, se poate autosesiza de la aceste filme?

  • Din ce in ce mai mulți cretini pe șosele si nimeni nu face nimic!

  • Tereacă,te desemnez sa intrebi politia rutiera Buzau ce masuri a luat in acest caz!?!astept un raspuns daca esti om serios!

  • @Alexx, dacă nu ai fi atât de ignorant, ai realiza că, în cazul de față, Poliția Rutieră Constanța are competența teritorială pentru sancționarea abaterilor la regimul rutier pe drumurile din județul Constanța.
    Din păcate, nu pot fi aplicate sancțiuni pe baza înregistrărilor efectuate de către alți participanți la traficul rutier.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.