Crește populația Buzăului. Cu 269 mai mulți ca ieri

Azi sunt cu 269 mai mulți buzoieni trimiși în izolare la domiciliu decât ieri.

Cifra totală a ajuns la 895 de persoane (față de 626 ieri) – cu probabilitate mare să depășească mâine baremul de o mie.

Îngrijorare

Temerea e că unii dintre buzoienii întorși acasă ar putea fi purtători și transmițători de Covid-19. Autoritățile îi roagă pe aceștia să nu părăsească locuința în cele 14 zile, iar pe vecini să anunțe imediat poliția dacă vor constata părăsirea domiciliului.

E de notat că numărul persoanelor aflate în carantină a rămas același (56), ceea ce înseamnă că repatriații nu s-au întors din Italia (zonă roșie), ci din zona galbenă.

Info 1: Nici printre cei carantinați, nici printre cei izolați la domiciliu – nu sunt probleme medicale deosebite.

Info 2: Sunt disponibile peste 140 de locuri pentru carantinarea persoanelor care vin din zone de risc, cu posibilitatea de extindere a capacității.

Tabără Poiana Pinului

Info 3: Pentru toate persoanele aflate în carantină s-au prelevat probe. Mai sunt de venit 19 rezultate. Restul sunt negative.

Până acum testul a ieșit pozitiv pentru doi buzoieni. Femeia de 73 de ani din Pârscov și bărbatul de 36 de ani din Rm. Sărat, ambii întorși acasă din Italia. Ambii au fost trimiși la spital la București.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

11 comentarii la „Crește populația Buzăului. Cu 269 mai mulți ca ieri

 • Tereacă ești exact!!! Te apreciem cu toții!!! Sursele tale de informație sunt sănătoase!!!! Campania electorală s a terminat, vor veni vremuri dure, armata inclusiv te va solicita!!!! Nu este glumă!!!, lumea te urmărește!!! Sănătate familiei tale!!!

 • Ni se reîntorc “valorile”. Sa vezi infracționalitate, când le-or ghiorăi mațele de foame.

 • creste populatia de etnie “neprecizata” … venita de la “munca” onesta… si care iese pe ascuns din izolare. ăstia ar trebui paziți cu armata.

 • Si o sa creasca si mai mult prin intoarcerea populatiei prolifice. Nici n-au venit bine, ca au si pus-o de o nunta prin Oltenia…….[Leo]

 • @leo: am vazut si eu nunta aia sparta de mascati. dansau de nu aveau probleme…

 • Oameni buni cum vreti sa vb cu voi sa intelegeti ca in aceasta perioada nu este de glumit.
  Daca vi se spune sa stati in casa pai ATUNCI INCREMENESTE IN CASA, NU IESI AFARA.
  Caz concret o persoana care trebuia sa stea izolata in casa, a iesit iar din casa chiar daca luni a primit o amenda din partea autoritatilor.
  NU AR TREBUI INCHIS DIRECT IN PUSCARIE FARA ALTE PROCESE SI TERGIVERSARI.
  Cred ca unii or sa inceapa sa constientizeze atunci cand vor pierde pe unul din cei dragi, sau cand o sa inceapa sa creasca numarul de decese.

 • Oricine care vine din afară, urgent carantinat sau izolat la domiciliu şi PĂZIT 24 de ore din 24.
  Nu trebuie lăsat tot efortul pe seama autorităţilor. Autorităţile trebuie ajutate ! De primari, în primul rând, care fiecare trebuie să se intereseze în permanenţă de cine soseşte nou în comunitate.
  Cum e depistat vreun nou-sosit de prin Italia, Spania sau altă ţară cu situaţie gravă, primarul localităţii respective să formeze rapid o echipă de voluntari (cetăţeni cu simţ civic, conştienţi de pericol) care în permanenţă să asigure paza locuinţei oricărui ,,izolat la domiciliu”.
  De asemenea, vecinii oricărui izolat la domiciliu să fie încurajaţi să toarne autorităţilor orice mişcare suspectă pe care o văd !

 • Numai unul și unul, avem nevoie de forță de muncă după ce trece pandemia.

 • Patrula satească!

 • Găsiți noi veniți de afara la colț Constituției cu Transilvaniei, nu stiu ce fac poliția si jandarmeria dar erau o groaza in seara asta, fete noi ce nu le.sm văzut până acum, lucrez in zona si tranzitez zona in fiecare zi…sunt si putin agresivi, verbal deocamdata

 • Dar sa vedeti peste vreo 9-12 luni ce crestere spectaculoasa va avea Buzaul, mai ales in familiile cu ambii soti in somaj, inchisi in casa si in cele cu pirande intoarse din tzarile temperate…….[Leo]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.