Crește viteza. De la 30 la 120 km pe oră! MODERNIZARE

Buzău. Veste bună. În curând va începe modernizarea căii ferate Buzău – Cilibia – Făurei.

Asta-i calea ferată spre Făurei (vedere de pe podul Metalurgica)

Modernizarea se va face pe firul doi (așa cum se vede din fotografia de mai sus există două drumuri de fier). La final vor fi eliminate restricțiile de 30 km/h și se va circula lis între Buzău – Făurei cu 120 km/h.

Durata călătoriei Buzău – Făurei va scădea pentru trenurile InterReggio de la 41-45 minute (cât e în prezent) până la 27 de minute!

Statul român va plăti în total 41,7 mil. lei către Asocierea WIEBE România SRL/SWIETELSKY Construcții Feroviare SRL. Durata lucrărilor va fi de 180 de zile.

După modernizarea drumului de fier către Făurei ar urma să înceapă și construcția DRUMULUI (de asfalt) EXPRES Buzău – Brăila care va reduce sensibil durata călătoriilor către Brăila – Galați – Tulcea – Delta Dunării.

Citește și:

loading...

2 comentarii la „Crește viteza. De la 30 la 120 km pe oră! MODERNIZARE

  • Apoi numai noi parca mergeam spre evul mediu. In Germania se merge cu trenul, in Anglia se merge, in Spania, in Franța nu mai zic. Doar la noi viteza e mai mică decât atunci când mergea locomotiva de e in fata garii. Alte bunătăți oferite de CFR ar fi lipsa sălilor de așteptare sau faptul ca sunt pline de cacati, lipsa wc urilor sau faptul ca acestea sunt ca acum o mie de ani, sictirul angajaților, mersul cu nașul specific Africii, frig in tren vara, cald vara și multe alte bunătăți de care romanii se lipsesc bucuroși, orice coaja de mașina adusă din Germania oferă condiții de paradis fata de marele CFR.

  • Ba fratilor,in Anglia nu vezi atat tamtam ca se constrieste ca se face.pune mana si fa si vedem la urma.Pune o notificare cu o saptamana/doua inainte ca se incep lucrarile,si dai drumu la treaba,inchide traficul lucreaza alea 180zile si dupa care dai drumul traficului
    Nu prea cred,mai traim si mai vedem!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.