Creștere subită a numărului de infectați Covid-19 la Buzău

La ora 13.00, Grupul de Comunicare Strategică a actualizat datele, pe județe, a numărului de cetățeni cu test pozitiv la Covid-19.

De la 17 – ieri, cifra a urcat brusc la 20 de persoane pentru județul Buzău. Față de ieri s-a scăzut o persoană (mutată pe alt județ, CLICK AICI pt. detalii), dar au apărut patru cazuri noi.

E vorba de patru cetățeni întorși vineri din Anglia și aflați la un centru de carantină din mun. Buzău.

„Noile cazuri pozitive provin dintr-un grup format din 13 persoane venite din Anglia, pentru care s-a instituit măsura de carantină instituționalizată timp de 14 zile, începând cu data de 24 aprilie. Cele 4 cazuri nou confirmate sunt contacți direcți ai cazurilor 15 și 16 confirmate pozitiv în data de 26 aprilie, care fac parte din acest grup. Cele 4 persoane au fost transferate la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat și la Institutul ”Matei Balș” din București – informare Prefectura Buzău.

Buzăul a trecut pe locul 2 în țară în topul cu cele mai puține cazuri, fiind depășit de Harghita (19), dar înaintea Brăilei (22).

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Creștere subită a numărului de infectați Covid-19 la Buzău

  • Dă, Doamne, să fie iarăşi o EROARE !

  • Intorsi din Anglia de la ce: cersit, furat? Si bineinteles ca-s cam bruneti…….[Leo]

  • Englezii lui peste prajit!Iar intreb ,de ce trebuie sa suferim si sa platim, carantina si altele pt unii care nu produc nimic pt statul roman?

  • Bulgarii care au inchis granitele au cele mai mici cifre la carantinati, izolati, contaminati si morti! Noi, care exportam si-n vremurile aste ,,sclavi” in agricultura Europei ne meritam soarta pentru ca nu poate nimeni sa rezolve problema rromilor, care problema in loc sa se rezolve devine din ce in ce mai complicata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.