Crima e cea mai probabilă ipoteză. Iată de ce

Vecinii exclud varianta clasică. Adică focul să fi izbucnit accidental, iar Valentina Daniela să fi fost suprinsă în somn și să nu se mai fi putut salva.

„N-avea cum. Am auzit zgomot pe hol la șase dimineața. Erau persoane care intrau și ieșeau din apartamentul fetei. Înainte ca incendiul să fi izbucnit”, spune un vecin de palier.

„Un vecin s-a întâlnit jos la cinci-șase dimineața cu doi tineri, băiat și fată. Băiatul era roșu pe buze de la vin. Ziceau că au uitat ceva și se vor întoarce”, susține altul.

„Au fost la ea niște țigănuși. Niște puștani din ăștia, nu dai doi bani pe ei. Pe unul din ei l-a luat poliția la întrebări”, afirmă un al treilea vecin.

Cum varianta clasică – fata dormea, singură în apartament – se exclude (atenție, ușa nu era încuiată, pompierii n-au procedat la spargerea ușii!), ipoteza crimei devine logic cea care trebuie luată în considerare.

A. Fie Valentina a fost omorâtă, iar apoi apartamentul incendiat pentru a se șterge urmele.

B. Fie fata era din diverse motive imobilizată sau inconștientă, în apartament s-a pus foc, iar Valentina a ars de vie.

Dacă Valentina a murit de foc sau fusese ucisă în prealabil probabil că va stabili autopsia.

Oricum, criminaliștii sunt în acțiune și atunci când vor avea certitudini vor comunica presei concluzia la care au ajuns. În caz de omor se va proceda la arestarea imediată a vinovatului/vinovaților. Prietenii fetei sunt audiați de câteva ore!

Vom reveni.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: Tragedie. O frumoasă domnișoară de 21 de ani era în apartament. FOTO + VIDEO

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Dă, mai jos, CLICK pe „Îmi place” pentru a primi zilnic știrile buzoienii.ro pe facebook.

loading...

6 comentarii la „Crima e cea mai probabilă ipoteză. Iată de ce

 • Daca nu au lasat urme evidente pe corp, nu au folosit substante incendiare si au lasat vreo tigara in mana ei, succes in a dovedi ca a fost crima si n-a adormit beata cu tigara in mana, cum au mai patit si altii. Asa e cand te inhaitezi cu toti cocalarii si parintii au doar rolul de finantatori.

 • Este mai mult decat evident ca a fost omorata. Cearta auzita busitura, usa deschisa, tineri agitati pe scari care pleaca si se intorc vezi Doamne(speriati ca a murit ea si nu stiau ce sa faca. Ori a fost impinsa, s-a lovit si a murit, ori o supradoza si probabil unul dintre ei distribuia droguri si i-a fost frica sa nu fie inchis pt distribuire). Sa nu uitam ca la 6 si ceva a fost incendiat apartamentul iar Valentina la 6 si ceva a fost ultima oara pe facebok deoarece la ora 16 avea last seen in urma cu 9 ore. Nu avea cand sa adoarma asa de adanc incat sa nu simta mai devreme fumul de la foc si cu siguranta ar fi inchis usa cu cheia dupa ce plecau “prietenii”.
  Succes in gasirea vinovatului/vinovatilor.

 • Problema e ca de multe ori vecinii nici nu mai suna la politie, ca stiu ca e inutil. Eu am pe unu in loc la care a venit politia de 3 ori pana l-au convins sa dea muzica incet, si nici a 3-a oara macar nu i-au dat amenda, toate 3 datile i-a injurat. Daca toti cocalarii ar sti ca politia vine si da amenda pe loc, iar a 2-a oara te baga la beci daca nu te opresti, nu si-ar mai permite. Niciodata nu dau amenda din prima, spun sa dea muzica incet, dupa cateva zile se intampla iar, vecinii se satura si nici nu mai suna, stiind ca e inutil. Daca mai e si ziua cuiva, deja te considera nebun daca reclami.

 • bot de rata adica botoxare……chefuri alcool….nesimtire……legale. toate astea intr un apartament la bloc. vecinii trebuie sa suporte muzica si panarama unei botoxate!
  politia se face ca nu vede…asta e
  nu mai sunt blocuri sunt discoteci sau baruri. nesimtiti!

 • Democrația a întors lumea pe dos , părinții plecați sa ofere totul pa tava plozilor care le. au dat viață la maturitate nu mai au rușine si respect ,cred ca sint mari si atot știutori ,calicind in picioare toate legile lumești D-zeu da si pedepse ca sa deschidem ochii mari .Țineți copii ,in frîu pe linga voi, nu-i mai părăsiți pentru cîștig , nu li mai puneți lumea la picioare sa aibe totul de gata .Am plecat din sărăcie ,a.m ajuns la maturitate cu de toate : casa mașini lux pe munca noastră părinții nu ne-au dat prea multe ,ca nu aveau nici ptr ei Nu munciți cinstit ,nu veți avea niciodată Părinții sint vinovați in primul rînd !

 • Nu ne mai miram , ca se întîmpla atitea nenorociri atîta timp ,cit nu mai ținem copiii en frîu si le servim totul pe tava,nu-i îndemnam la munca,sint sponzorizati pentru a frecventa barurile si discotecile ,droguri ,tutun energizante si alcool ,anturajurile cu tot felul de persoane dubioase,ca avem teama sa ne prindă noaptea pa strada.Asta ne oferă democrația Ceaușescu ne-tinut in frîu ca de ar învia ar pune la zid guvernanții ,care ne au tirit in mocirla ,treizeci da ani !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.