Crimă la Cochirleanca. Bărbat tăiat cu coasa. „Sunt patru frați periculoși”

Victima se numește Ion Tudor și are în jur de 50 de ani, iar agresorul, mai tânăr, este Vasile Niță (36 de ani).

„S-a întâmplat la magazinul din sat. Tatăl meu a intrat la magazin, iar după el mama lui Vasile Niță, cu care eu am avut mai demult un conflict. Aceasta a început să-l jignească și să-l amenințe pe tatăl meu. Ea și-a chemat atunci doi din cei patru fii, când tatăl meu era încă în magazin. La un moment dat unul dintre fii l-a chemat pe tatăl meu afară. Din spate a venit Vasile Niță care l-a lovit prin surprindere pe tatăl meu”, a povestit fiul victimei.

Ion Tudor a fost luat cu ambulanța și transportat la spital. După 30 de ore de la incident a murit.

Vasile Niță a fost reținut de poliție -inițial pentru tentativă de omor – și va fi, logic, condamnat.

Pe de altă parte, unii dintre localnici îi reclamă pe agenții postului local de poliție că nu-și fac cu rigurozitate treaba/meseria și că gruparea constituită din cei patru frați Niță – care se ocupă în general cu agricultura – ar fi trebuit avertizată din timp.

„Sâmbătă, deci cu două zile înainte de crimă, Vasile Niță a mai bătut pe cineva la Roșioru. Dar agresorul n-a pățit nimic. Cu un an în urmă cei patru au agresat un student căruia i-au rupt piciorul, de-a ratat săracul băiat un an de studiu. E drept că atunci, principalul agresor a fost Radu Niță, fratele criminalului de acum, dar de acționat o fac în grup”, ne-a spus un alt localnic.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Crimă la Cochirleanca. Bărbat tăiat cu coasa. „Sunt patru frați periculoși”

  • Fereasca DUMNEZEU!

  • Dz să-l ierte iar pe agresor sai dea pe viata asa cum și el la rându lui a luat o viata!

  • Am crescut în sat Boboc com Cochirleanca dar asemene agresivitate și răutate nu am văzut că în ultimii ani .Mai vin din când în când pe acasă și aud că în fiecare weekend sa lase cu bătăi pe la bar, discoteca.Alo poliția unde sunteți?Mor oameni sau rămân mutilați !Voi ce măsuri luați?Dați drumul și aplicați legea lăsați nepotismele si faceți ce trb făcut.Din motivul ăsta va încalecă cate unul că dormiți in bascheți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.