emanoil neagu
toma 1 decembrie - Copy
avramescu PNL - Copy

Crimă – pușcărie – cimitir. Ce înseamnă asta ?


Mai mulți cititori ne-au sesizat în ultimele zile despre apariția unei inscripții ciudate: Crimă – Pușcărie Cimitir.

Mesajul apare pe o tablă prinsă de gardul unei curți din centrul orașului.

Mai exact pe strada Oltețului, tronsonul dintre străzile Bistriței și Griviței.

„Am trecut pe acolo, pe trotuar. M-am și speriat când am citit – crimă. Dincolo de gard e o rulotă și o magazie din tablă. Din câte am am înțeles în rulotă stă o bătrână. E legal să pui un astfel de mesaj pe gard ? ”, a întrebat o doamnă care a trimis sesizarea către buzoienii.ro.

Unul dintre vecini i-a spus azi reporterului buzoienii.ro că în acea rulotă locuiește o bătrână, proprietara terenului, dar că astăzi este plecată la o înmormântare.

Probabil că femeia are un diferend cu cineva și de aceea a postat acest mesaj amenințător.

Poarta de acces este încuiată cu un lanț și mai multe lacăte.

De unul dintre copacii din curte mai este legată și o foaie din tablă care conține un anunț imobiliar: „Schimb teren proprietate cu casă proprietate în oraș”.

Cel mai probabil bătrâna din rulotă, proprietara terenului, mizează pe faptul că terenul este poziționat central și are astfel o valoare crescută pentru a obține în schimb o casă într-o zonă mărginașă a orașului.

Articolul de față va stârni cu siguranță atenția agenților imobiliari, dar și a celor de la Poliția Locală. Un buzoian nemulțumit că se parchează în fața porții sale a fost amendat prompt după ce a amenințat printr-o pancartă că va proceda la spargerea cauciucurilor.

loading...

2 comentarii la „Crimă – pușcărie – cimitir. Ce înseamnă asta ?

  • Poate dna ,s-a privatizat și nu știați voi .O fi deschis acolo o pușcărie ,( că oricum nu duce lipsă de clienți ) și un cimitir unde iarăși are candidați .Cel mai mult m-a speriat cuvântul crimă . Acolo s-o fi întâmplând și așa ceva ? Să știu să mă feresc .

  • Ca unul … din zonă (!) vă pot spune doar că strada respiră de multă legendă, istorie și vechi tradiții locale…. Mă tot mir de mulți ani, cum de nimeni nu s-a încumetat ( mă rog, a pus ochii ) să facă ceva , o construcție în stilul arhitectonic-negustoresc al locului , o renovare corectă sau chiar un mic magazin ” de colț ” ori un mic atelier de creație – căci nu mereu e important vadul, ci să fii renumit prin ceva … Păcat că sunt ca un păduche la sectorul financiar , altfel, v-aș fi arătat eu ce înseamnă reînvierea unei mici părți din fosta străduță … ” TREI PADUCHI ” – cum a dăinuit actuala Oltețului…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.