Criminalul de la Săpoca a prezentat o versiune demnă de filmele cu Chucky și Annabelle

După ce n-a mai fost sedat, procurorii buzoieni l-au interogat pe criminalul de la Săpoca.

Acesta le-a prezentat anchetatorilor o versiune asupra celor întâmplate ce aduce cu filmele horror cu Chucky sau Annabelle.

Agresorul susține că a avut halucinații și că a crezut în acele clipe – fără discernământ – că lovește niște păpuși pentru a le sparge capul.

Mai mult, criminalul susține că la un moment dat a realizat că ceva nu-i în regulă: „Am văzut sânge. Atunci m-am oprit din a mai lovi”.

Mărturisirea lui Nicolae Lungu e considerată veridică, inclusiv de specialiști psihiatri. Despre bărbatul de 38 de ani din Săgeata se spune că era epileptic și că înaintea atacului sângeros ar fi avut o criză.

Din informațiile pe care le am înclin să cred că așa s-a întâmplat. Era epileptic. Unii sunt foarte periculoși. Sunt crime oribile produse de-a lungul timpului în toată lumea de epileptici. De care n-au habar atunci când își revin. Se numește aură, în limbajul de specialitate. Perioada în care discernământul este redus. Poate dura câteva secunde, dar și ore, poate fi mai intens sau mai redus.

În cazul nostru, la Săpoca s-au conexat mai mulți factori care au format acest mix exploziv”, a spus pentru buzoienii.ro, Maria Cristache, renumit medic psihiatru, fost director al Spitalului din Săpoca.

Există și buzoieni care nu cred într-o astfel de variantă.

„De ce naiba nu s-a oprit de la prima lovitură când a văzut sânge. Dar el a continuat să-i lovească pe toți. Nu s-a oprit în salonul de bărbați, a continuat și în cel de femei. Ba, a mai și încercat să fugă” – opinie facebook

„E posibil să fie hoț. Să spună că a avut halucinații ca să scape de penitenciar pentru regimul mai blând de la Ojasca” – opinie facebook

Rămâne de văzut, când anchetatorii vor strânge toate piesele puzzle-ului și vor întocmi rechizitoriul spre ce variantă vor opta: cu sau fără discernământ.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

7 comentarii la „Criminalul de la Săpoca a prezentat o versiune demnă de filmele cu Chucky și Annabelle

 • Eu tind sa cred ca a fost trimis sa omoare pe cineva de acolo si sa nunse afle lucrul asta a mai omorat si altii nevinovati!

 • dacă nu era ,,întâmplător,,poliția în curtea spitalului ,nu se afla de crimele astea!

 • E urâtă rau. Eu cred ca e de competență serviciului de investigații criminale. IPJ Buzău
  Acer dosar numai D.nul Balanica il poate descurca….. !

 • Posibila teoria celui de mai sus cu asasinatul mascat sub forma de mai multe victime.
  Aparent printre victime se afla cel putin o persoana cu risc mare de a fi asasinat.

  Faptul ca politia l-a adus acolo sa omoare ar intari aceasta teorie si ar fi dovada ca ordinul a venit de sus.

 • cine își amintește de pacientul care se interna pentru ,,a fi dat ,,pentru sex psihopaților internați?

 • Proști da’ mulți, vorba unui personaj din istorie .. de nu s ar fi inventat internetul ăsta n ar fi mai existat atâtea “opinii”

 • Fereasca D-zeu ce de aberatii aici printre comentarii…Fratilor v-ati imbolnavit de “scenarita” ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.