Cristi Ceaușel, despre noul antrenor al echipei de handbal fete. Ultimele informații

Luni dimineață va avea loc reunirea lotului SCM Gloria Buzău.

Deși lotul e stabilit în proporție de 95 la sută – iar transferurile, în număr de nouă, s-au făcut deja – nu se știe încă numele noului antrenor.

Cristi Ceaușel, șeful clubului din Crâng, a furnizat ultimele informații privitoare al antrenor:

„Da, luni e reunirea, iar pe 22 iulie se va pleca în cantonament la Cheile Grădiștei. Să zicem că am stabilit și un țintar în privința numirii antrenorului. Ne dorim mult să fie român. Mai căutăm, mai negociem cu românii până pe 22 iulie. Dacă nu găsim până atunci, după plecarea în cantonament, deschidem negocierile cu străinii. Dacă nu găsim niciun străin care să ne convină, atunci Romeo Ilie va conduce echipa”, a explicat Ceaușel pentru buzoienii.ro.

Romeo Ilie n-ar vrea să rămână principal. Două sunt motivele sale, enunțate public:

„Echipa e mai puternică decât anul trecut. Au venit jucătoare valoroase, dar și cu personalitate. E nevoie de un antrenor cu nume, valoros, care să domine vestiarul. Apoi, eu sunt suferind, nu pot sta principal. Am mai multe, dar în primul rând o piatră la rinichi care oricând se poate acutiza. Ar însemna o lună de repaus. Nu pot risca să las echipa în plin sezon fără principal. Voi continua cu mare drag ca secund”, a spus Ilie.

Ilie a condus echipa în momentul dificil după demisia lui Muși,când multe jucătoare au acuzat accidentări. A produs surpriza campionatului când a învins pe CSM București cu 29-21

Despre jucătoarele transferate puteți citi mai multe AICI și AICI.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Cristi Ceaușel, despre noul antrenor al echipei de handbal fete. Ultimele informații

  • Nu prea exista, din pacate, in handbalul feminin un antrenor roman de valoare; solutia ar fi un antrenor din fosta Iugoslavie sau Ungaria; bine ca nu a venit Vasile sau Craciun

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.