Cristi Romanescu, bun de președinte la CJ Buzău (P)

Buzoian sută la sută, Cristinel Romanescu s-a format ca om, ca sportiv şi politician pe meleagurile Buzăului.

Buzoianul conduce una din cele mai performante federații sportive din România

Aici a câștigat primele concursuri, aici a pornit ca antreprenor, tot aici și-a întemeiat familia și și-a văzut copiii crescând.

”Toată viaţa m-am identificat cu un singur loc şi cu un singur partid politic, cel liberal. Optimist, ambițios și perseverent din fire, cred în Buzăul în care #sepoate”, mărturisește liberalul care candidează pentru conducerea Consiliului Județean, poziție din care vizează modernizarea județului.

Romanescu se află la conducerea Federaţiei Române de Tenis de Masă din anul 2001 şi deţine mai multe afaceri, unele în domeniul hotelier.

Liberal dedicat sută la sută, Cristinel Romanescu este din 2008 membru activ al PNL, partid pe care mărturisește că a fost onorat să-l reprezinte în Consiliul Local, Consiliul Judeţean şi din 2016, în Parlamentul României.

”Viaţa, formarea și crezurile îmi sunt liberale. Mă mândresc că am putut participa, ca deputat din partea PNL,  la modificarea Legii Sportului, care a deschis calea finanțării sportului la nivelul administraţiei locale și județene”, spune Cristinel Romanescu, președintele PNL Buzău.

Om de sport sută la sută, Cristinel Romanescu joacă tenis de masă din 1970. A adunat în palmares titluri de campion naţional şi medalii internaționale. Din 2001, conduce Tenisul de Masă la nivel național.

În urmă cu două zile, Cristinel Romanescu a fost ales în Consiliul Director al Federaţiei Europene de Tenis de Masă

Ştie ce înseamnă și cum se obține performanța. Din 2016, Romanescu este vicepreședinte al Federației Europene de Tenis de Masă și membru în Comitetul Executiv al COSR. „Cariera în sport m-a ajutat să cunosc lumea și să-mi deschid orizonturile”, a mărturisit liderul liberalilor buzoieni.

Întâlniri cu oamenii, pentru a afla nevoile comunităților

După stabilirea candidaturii pentru Consiliul Județean Buzău,  Cristinel Romanescu a fost prezent în fiecare localitate, mai ales în cele rurale.

”Știm că acolo sunt probleme de fiecare dată, şi bineînţeles, ţinem legătura cu organizaţiile noastre, cu oamenii din teritoriu, oamenii sunt mobilizaţi şi sperăm să avem un scor, un rezultat bun. Privesc cu incredere către 2020, pentru a definitiva și confirma prin alegerile care vor urma munca demarată și sustinută în toți anii aceștia”, declară deputatul Cristinel Romanescu, liderul PNL Buzău.

Liberalii merg în alegerile pentru schimbarea administrației județului Buzău cu proiecte sigure și credibile  de modernizare a teritoriului de la Curbura Carpaților și de creștere a nivelului de trai al comunităților de pe aceste meleaguri. Vârful de lance în lupta electorală  este liderul PNL Buzău, deputatul Cristinel Romanescu, desemnat candidat pentru președinția CJ Buzău.

loading...

3 comentarii la „Cristi Romanescu, bun de președinte la CJ Buzău (P)

  • Ce mai om de toată lauda !
    Păcat că are un electorat slab, păcat că are o echipă slabă… Dacă ar fi trăit în alt judeţ, nu în Buzăul încă roşu , ar fi avut şanse mult-mult mai mari !

  • Cu activiști de partid precum tov Leo Buzăul va mai fi roșu cel puțin încă un ciclu electoral. Abia când tov Leo ( erou al muncii socialiste, erou al “revoluției”….etc…etc) și acoliții lui, specializați în vot multiplu, se vor retrage în locuri cu verdeață, lipsite de întristare….și când electoratul va înțelege că dacă îți pasă de comunitate musai trebuie să și votezi…abia atunci fieful bursucului agramat din fruntea ciumei roșii va căpăta altă culoare.
    Tov Leo, nu uitați să vă luați pastilele !!! Da…da….știm, Iohannis e de vină….

  • Johanes, “nu fii neanderthalian”, ca vine Leo dupa tine si nu te vad bine cu sutele alea de case din creierul lui odihnit prea mult !!!
    :::)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.