Critică la adresa poliției naționale, locale și a jandarmeriei


Părinți cu lacrimi în ochi. Mai mult de atât, disperați.

Căci ce poate fi mai dureros pentru un om, din momentul în care a devenit părinte, decât să nu știe dacă al său copil e bine.

Florin – tatăl, Jenny – mama și Cătălin – fratele trăiesc de mai bine de două zile – cumpăna vieții.

Tatiana, elevă de 14 ani, a dispărut fără urmă – de joi dimineață, când a coborât din bloc spunând că merge jos, la un magazin.

Jenny Dedu, mama: „Suntem disperați. Au trecut deja două nopți. Și mai bine de 48 de ore. Până acum niciun semn. Nimic. Am lipit afișe cu ea pe stradă, prin stațiile de autobuz, la intrările în supermaketuri. Am fost acasă la toate prietenele ei. Am căutat și la spital. Nicio veste. Ce e deranjant pentru noi e că autoritățile statului par indiferente. Ni se pare că nu-și fac treaba cum ar trebui. Am oprit echipaje pe stradă de la poliția națională, de la poliția locală, de la jandarmerie și oamenii mi-au spus că n-au habar de acest caz. Că abia acum află de la noi. Că nu le-a spus nimeni de la unitate de fata dispărută. Nu mi se pare corect să nu fi fost dată în consemn”, ne-au declarat plângând, în această dimineață părinții fetei.

Dispariția este pusă, cel mai probabil, pe o întâmplare nefericită petrecută la școală.

Tatiana a fost acuzată că a sustras un telefon mobil unei colege de la altă clasă. Fata susține că a fost doar o glumă, însă a fost aspru certată de profesori și părinți.

E posibil ca Tatiana să nu fi putut suporta umilința la care a fost supusă și de aceea această dispariție intempestivă.

„Astept sa te întorci sa te tin in brate si sa iti spun cat de mult: Te iubesc păpușa mea!  Acum in momentul asta imi doresc un singur lucru de la viata, sa stiu ca esti bine păpușa mea!”


Apostol Georgiana: „Tatiana,daca vezi postarea mamei tale intoarce-te acasa de oriunde ai fi! Tu nu ai idee cat isi poate iubi un parinte propriul copil! Nici o greseala a copilului nu poate fi mai mare decat iubirea parintelui! Gandeste-te ce este acum in sufletul lor! Te rog,intoarce-te!”

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Lipsește de ieri. „Înainte a fost certată de mama ei din cauza unui telefon”  CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

7 comentarii la „Critică la adresa poliției naționale, locale și a jandarmeriei

 • Poate data viitoare se vor gandi de doua ori inainte sa o bata pentru niste prostii.
  O sa revina acasa singura daca nu isi gaseste un sponsor. Toate o fac.

 • Sincer eu cred ca si la faza cu telefonul a fost pusa sa il fure de p perosoana mai mult ca sigur a intalnit o persoana care sa o faca de.minte

 • Numai teoria conspiratiei aveti in cap… ca altul e vinovat, mereu altul e vinovat de ce faceti voi.
  Pur si simplu fata a identificat oportunitatea (vorba lui Dragnea) si a furat telefonul si surpriza a fost prinsa si apoi a dat-o la intors ca vezi doamne GLUMA.
  Partea proasta pentru ea e ca nu o cheama Dragnea, ca atunci punea Jandarmii sa bata pe oricine zice ca e hoata si nu mai era nevoita sa plece de acasa ca a primit o bataie de la parinti ca sa invete ca nu e bine sa fie prinsa cand fura.

 • Apropo, cer Politiei Locale sa se autosesizeze si sa amendeze familia care a lipit ilegal afise si sa le duca sa curete si spele locurile.

 • Esti bolnav cu afișele tale sa le curețe..minte de….

 • Anonimule ești un 0. Să îți fie rușine că gândești așa. Sa nu fii in pielea părinților acum. Frustrările tale sunt din copilărie când te băteau părinții că furai 2 lei din casa. Te rog sa ștergi mesajele daca nu ai desface cu acest caz…

 • this girl is to mine , in my bathroom hahahhahaaha

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.