Cronica celor mai grave accidente din ultimul an. Au murit câte doi. Vezi foto

Sunt cele mai grave evenimente de pe șoselele Buzăului din ultima vreme.

Au în comun faptul că în urma accidentelor au rezultat câte doi morți.

Buzoienii.ro a atașat mai jos câte o fotografie cu explicațiile de rigoare de la fiecare din cele 7 incidente grave.

Ianuarie 2019. Doi tineri de 24 și 28 de ani din satul Grăjdana (comnuna Tisău) au murit după ce veneau din club. BMW-ul lor s-a răsturnat după o curbă tratată cu peste 150 de km/h. La volan se afla cel de 28 de ani.
Decembrie 2018. Pasagerii din spate ai acestui taxi au murit la spital. Taximetristul a întors pe E85 (Centura Buzăului) venind de pe acostament. Taxiul a fost spulberat de un autoturism care circula circula cu viteză de pe pod.
Septembrie 2018. Doi tineri din Gălbinași au murit în timp ce se îndreptau cu motocicleta spre Buzău. O șoferiță neatentă le-a tăiat calea după ce nu s-a asigurat la virajul la stânga spre Verguleasa. Imaginile au fost de coșmar, cei doi tineri zburând zeci de metri înainte de a-și sparge capul la impactul cu asfaltul.
Octombrie 2018, E85. Doi căruțași au murit pe loc pe raza comunei Racovițeni. Un autoturism a spulberat atelajul care traversa șoseaua venind de pe câmp.
Martie 2018. Doi soți, ambii învățători la Brăești, au ars de vii pe șoseaua Buzău – Brașov la Cândești. Ioana și Gheorghe Ilie au fost izbiți de un Audi venit de pe contrasens. Cielo în care se aflau învățătorii a luat foc.
August 2017. Șoseaua Buzău – Ploiești. Mamă și fiu au murit pe loc după ce BMW-ul cu care veneau d ela o nuntă a fost făcut praf de un VW venit „săgeată” de pe contrasens.
Decembrie 2017. Doi tineri de 17 și 23 de ani au murit pe loc pe șoseaua Buzău – Brăila la Cilibia. Șoferul de 23 de ani , din neatenție, n-a văzut deloc un tir aflat în fața sa. Autoutilitara în care se aflau s-a făcut burduf.
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.