CSM București ne-a bătut de ne-au mers fulgii

Până la urmă a fost o surpriză. Dar nu cum visau buzoienii că Gloria va încurca (iar) CSM-ul.

Surpriză a fost că Buzăul, de astă dată, n-a contat niciun minut în acest meci. Noi, niște pitici, CSM-ul un tanc.

Alde Pintea, Lekici și Torstensson ne-au „călcat pe cap”. A fost 7-1 după 10 minute și 23-11, cea mai mare diferență de scor în min. 40.

CSM în negru, Gloria în roșu. Meciul s-a jucat în sala Rapid

Cum o arată și scorul, la noi, n-a mers nimic. Nici atacul, nici apărarea și nici măcar poarta nu ne-a mai salvat, cum a fost etapa trecută cu Clujul.

Singurele care au mai mișcat ceva au fost extrema Ana Maria Popa, în prima repriză, și pivotul Subțirică, pe final de meci. Puțin și Gavrilă. În rest, Dumnezeu cu mila. Alina Ilie și Raluca Petruș n-au avut niciun șut periculos tot meciul (!), în timp ce Stoleru, Pricopi, Khouildi și Petrovici au jucat slab. Ultimele două-trei par a nu fi încă pregătite, nici fizic, nici ca omogenitate cu restul, nici ca formă sportivă pentru o echipă care aspiră la primele șase.

Dacă aș fi antrenor, fetele n-ar avea weekendul ăsta liber, ba dimpotrivă, aș face antrenamente duble, măcar pentru omogenitate.

Miercuri, la Buzău vine Craiova, care pare în mare formă, iar dacă SCM Gloria se prezintă ca azi riscă să ia bătaie. Și când vezi ce meciuri grele urmează în următoarea lună, te cam trec fiorii.

Azi, s-a terminat 28-21, dar rezultatul e mincinos, diferența reală fiind de zece goluri. Noroc că Pintea, Torstensson și Klikovac au fost odihnite pe final de Ryde.

În concluzie pentru SCM Gloria, la muncă. Altfel, pierdem trenul!

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „CSM București ne-a bătut de ne-au mers fulgii

  • Practic, i-am bătut de s-au căcat pe noi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.