CTP: „E a treia oară!” În ultima lună!

E aproape incredibil, dar se întâmplă. Cristian Tudor Popescu l-a lăudat în direct la Digi 24 pe șeful PSD.

Atenție, a remarcat-o inclusiv CTP, „e pentru a treia oară” în ultima lună!

De această dată, jurnalistul l-a lăudat pe Ciolacu după ce buzoianul a declarat că în opinia sa România poate ceda/vinde avioanele sale MIG către Ucraina.

Prima dată, CTP l-a lăudat pe Ciolacu atunci când a propus excluderea deputatului Dumitru Coarnă din PSD după vizita făcută la ambasada Rusiei (AICI).

Notă. Politicianul buzoian a arătat că joacă pe partea corectă, pro-europeană, încă de acum trei-patru ani când a fost printre puținii din PSD care au avut curajul de a i se opune lui Liviu Dragnea, personaj care o luase razna și dezvolta un limbaj anti-european (probabil în încercarea de a scăpa de pușcărie). Atunci, nu doar Ciolacu, dar și alți pesediști buzoieni (Toma, Romașcanu, regretatul Sebastian Radu etc.) i s-au împotrivit lui Dragnea.

Citește și:

loading...

7 comentarii la „CTP: „E a treia oară!” În ultima lună!

 • Ce dracu sa faca cu ele? Vreo escadrila de kamikaze? La noi le-au pus la sol ca arau campurile si acum vor sa le trimita alora… Lasa, ca le dau strainii chestii mai folositoare.

  Răspunde
 • Ciolac-ul si curajul. CTP-ul si ratiunea.
  In opinia mea, DOAR politicienii, membrii consiliilor de administratie, conducerile agentiilor, companiilor si regiilor de stat ar trebui sa fie obligati sa puna mana pe arme si marsh la razboi. Sau nu. In fapt, Ciolac-ul, daca canta cum e cantecul, iata, il lauda pitecantropii post-revolutie, in fata natiunii aride de principii.
  Daca mai raman oameni naturali la cap, pe Dragnea il vor face sfant, insa prea tarziu, cum ne e obiceiul.
  Catre Redactie: daca impozitezi cifra de afaceri pentru companiile care de zeci de ani scot profitul din aceast tara, ori cresti redeventa la hidrocarburi, pentru acelasi motiv, esti antieuropean dar pro-ROMANIA. Redactia ce prefera, ca pe Ciolac l-am sesizat?
  P.S. Ciolac-ul, prin familie, detine franciza OMV de la podul Maracineni de cand e acolo. Bune hidrocarburile ieftine, mai multa marja de profit la pompa. Despre medicamente n-are nicio parere CTP-ul, Ciolac-ul (e avizat si in acest domeniu), Redactia…?

  Răspunde
 • Corect! E incredibil ca un politician sa gandeasca… normal! E INCREDIBIL…

  Răspunde
 • CTP e „orientat” și pupă unde trebuie.
  Nimic așa spectaculos.

  Răspunde
 • In caz de razboi, am plecat in prima secunda. Sa ramana hotii si fiii lor sa-si apere averile, eu o pot lua de la capat oriunde, ca nu m-am ridicat pe pile si hotie. Iar daca ne ia cu forta, ma „pierd” si eu pe unde apuc. Mi s-a intors stomacul pe dos cand am auzit de ideea inrolarii cetatenilor. Pai platim armata profesionista de burtosi, suntem in NATO, taxe la greu, ca sa se duca tot fraierii in linia intai? Adica un IT-ist care a platit taxe in draci sa fie trimis carne de tun de catre un burtos din armata pentru care IT-istul a platit taxe 15-20 de ani? Ce afacere bulgareasca e asta?

  Răspunde
 • Despre Dragnea spuneti mereu doar neadevaruri Cine are de cistigat ?

  Răspunde
 • Dacă ajunge mai sus decât este acum, înseamnă că suntem așa cum cred dintotdeauna: niște cretini.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.