Cu ce cartier se va începe. „Punem și covorașe și dozatoare”

„După ce am început dezinfectarea străzilor, trotuarelor și parcărilor, cu începere de mâine vom intra și în blocurile din oraș. Începem cu Micro XIV, miercuri și joi, apoi vor urma și celelalte. Avem 1620 de blocuri, după ce ajungem la toate o vom lua de la capăt”, a anunțat azi primarul C-tin Toma.

Se vor dezinfecta spațiile comune, scările și lifturile

Primăria Buzău a dat comandă către RER Sud, care îi roagă pe șefii asociațiilor de proprietari să faciliteze intrarea în blocuri (unde există interfon) și apoi să confirme efectuarea prestației.

Substanta folosita in actiunile de dezinfectie se numeste Peroxan Forte si, ca toate substantele folosite in actiunile de deratizare, dezinfectie, dezinsectie, este avizata de Ministerul Sanatatii si detine Fisa tehnica (pe aceasta o puteti gasi detaliata pe site-ul nostru www.rersud.ro la sectiunea Servicii – Servicii de deratizare, dezinsectie, dezinfectie).
⚠️ATENTIE!
In intervalul de timp in care se executa operatiunea de dezinfectie precum si in urmatoarele 30 de minute, este contraindicata circulatia in spatiile supuse dezinfectiei.

Primăria se va ocupa și de amplasarea de covorașe impregnate cu soluție dezinfectantă la toate intrările celor 1620 de blocuri din oraș.

De asemenea, pe măsură ce vor putea fi cumpărate, la fiecare bloc se vor monta dozatoare cu dezinfectant.

Toma a anunțat și achiziționarea de lavoare mobile, cu apă și săpun, care vor fi amplasate în locurile aglomerate din Buzău.

„Am luat toate cele 40 de lavoare mobile disponibile la Dedeman. Le vom monta în locurile cele mai aglomerate din Buzău. La intrarea în piețe, în stațiile de autobuz, în centru, etc. Vor avea apă și săpun pentru ca buzoienii să se spele pe mâini înainte de a se îndreptate spre casă”, a anunțat azi primarul C-tin Toma.

Mai jos puteți asculta cea mai recentă declarație a primarului (cu măsurile dispuse) și ultima hotărâre a Comitetului Local pt. Situații de Urgență (CLICK pe săgeată pt. a trece la pagina următoare).

Încă un set de măsuri pentru buzoieni luate azi, 30 martie 2020, în ședința Comitetului Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Buzău, în completare la Ordonanța Militară nr. 4/29 martie 2020, privind lupta împotriva Covid-19.

Publicată de Constantin Toma pe Luni, 30 martie 2020
Hot-nr.-5-CLSU-1

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Cu ce cartier se va începe. „Punem și covorașe și dozatoare”

  • Don Primarele fa ceva si cumpara cateva ventilatoare la terapie intensiva ca o sa avem mare nevoie de ele.

  • Degeaba ne spalam de 10 ori pe zi daca mizeria o ascundem sub pres, d-le reporter. Un lucru e sigur, acest ,,stati in casa” va avea efecte dezastruase pe termen lung pentru toata populatia, asta o stie toata lumea, in timp ce virusul te poate afecta sau nu, te poate ucide sau nu, poti sa-l iei si sa nu simti nimic etc.

  • sa vezi de nu incep “cele din copac” sa vina sa fure covorasele sa le vanda apoi la suprapret pe olx :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.