Cu ce-i putem noi ajuta

Au una dintre cele mai nefrecventabile meserii.

Tone de gunoi le trec zilnic prin fața nasului și a ochilor.

E vorba de muncitorii de la stația de sortare a gunoiului de la Gălbinași.

Au rolul de a extrage menajerele puse eronat la reciclabile și invers.

Munca lor înseamnă mai puține resurse consumate (ale planetei) și mai puțin bani pentru factura la gunoi a fiecăruia.

Reciclabilele extrase de ei nu mai ajung la groapa de gunoi. În loc să se plătească o taxă în plus (fiecare kg de gunoi ajuns la groapă se taxează), se câștigă bani de la firmele de reciclare.

Măcar din milă/respect pentru acești oameni și munca lor ar trebui ca fiecare dintre noi să avem mai multă grijă ce punem în sacul galben/negru.

„Drumul catre reciclatori a deseurilor reciclabile este netezit de munca angajatilor RER SUD SA din Statia de Sortare, care sorteaza atat deseurile puse corect de buzoieni in sacul galben, cat si deseurile menajere. Hai sa ii ajutam! Sa punem in sacul galben doar ambalaje de hartie, cartoane curate si pliate, materiale plastice cum sunt pet-urile, folii, pungi din plastic, flacoane de la detergenti, sampon, doze din aluminiu, conserve metalice si ambalaje tetrapak cum sunt cutiile de lapte si sucuri” – comunicat RER SUD Buzău

NOI, RER SUD SA SUNTEM AICI! TE POTI BAZA PE NOI! NE BAZAM PE TINE SA SELECTEZI CORECT DESEURILE!

Drumul catre reciclatori a deseurilor reciclabile este netezit de munca angajatilor RER SUD SA din Statia de Sortare, care sorteaza atat deseurile puse corect de buzoieni in sacul galben, cat si deseurile menajere. Hai sa ii ajutam! Sa punem in sacul galben doar ambalaje de hartie, cartoane curate si pliate, materiale plastice cum sunt pet-urile, folii, pungi din plastic, flacoane de la detergenti, sampon, doze din aluminiu, conserve metalice si ambalaje tetrapak cum sunt cutiile de lapte si sucuri. NOI, RER SUD SA SUNTEM AICI! TE POTI BAZA PE NOI! NE BAZAM PE TINE SA SELECTEZI CORECT DESEURILE!

Publicată de RER SUD SA pe Vineri, 23 noiembrie 2018

loading...

Un comentariu la „Cu ce-i putem noi ajuta

  • Daca ar sorta corect consumatorii, asta nu inseamna ca acei angajati vor fi concediati??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.