Cu ce imagini răspund autoritățile. Vezi VIDEO filmat chiar acum în jud. Buzău!

Polemică în zona filtrelor instituite de poliție, dar și în on-line, pe tema închiderii circulației pe unele drumuri naționale din jud. Buzău.

„E o prostie. Cum să ții drumurile închise! Doar pentru că bate vântul ? Uitați-vă și dvs., nu-i nici măcar zăpadă. Avem servicii, lăsați-ne să muncim, să ne câștigăm pâinea”, au reclamat mulți din cei opriți la filtre.

Oficialitățile de la Buzău au răspuns criticilor cu ajutorul unor imagini filmate chiar acum pe drumul Buzău – Slobozia.

„Chiar dacă în orașul Buzău pare în regulă, pe câmp între localități, există risc crescut de accidente din pricina vântului puternic, a viscolului și a vizibilității scăzute”, au motivat autotitățile.

Pentru a-și justifica decizia către mass-media a fost trimis și aseară un clip video de pe drumul Buzău – Brăila.

Există și cetățeni care susțin decizia închiderii drumurilor. „Au procedat foarte bine. Riscul era foarte mare. Mai bine să închidă drumurile decât să moară cineva. Nu cred că e o așa drama dacă nu se circula o zi”.

UPDATE: De la ora 15.00 s-a reluat circulația pe toate drumurile naționale din județul Buzău.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Cu ce imagini răspund autoritățile. Vezi VIDEO filmat chiar acum în jud. Buzău!

 • Daca este viscol pe Buzau-Slobozia de ce s-a inchis Buzau-Brasov?
  Pe DN 10 nu a fost viscol… nici zapada mare!

  Răspunde
 • Administratorii drumurilor niște ,, veșnic nepregătiți”.In videoclip zăpada nu depășește 15 cm pe dune.Drumul european Buzău – Ploiesti nu s-a înzăpezit in ultimii 20 ani dacă a fost curățat la timp.Concluzia : autorități incompetente ce prefera nemunca in locul răspunderi.

  Răspunde
 • Cum se face că acest cod roşu a fost declarat în județe P.S.D. – iste, anunțându-se căderi de zăpadă şi viscol puternic, circulația fiind închisă pe toate D.N., deşi zăpada a lipsit aproape cu desăvârsire? Ştii tu Auras ce a însemnat asta pentru firmele de deszăpezire, care s-au plimbat în gol în căutare de zăpadă pe DN – uri? Exista riscul ca şpăgile date să nu poată fi recuperate, aşa că acest cod roşu le-a venit ca o manuşă! Dacă toate instituțiile statului sunt politizare în ultimii ani, A.N.M. – ul de ce ar fi altfel?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.