Cu ce l-a supărat doamna Vica pe domnul polițist

N-a fost sancționată pentru că administrarea defectuoasă a asociației de proprietari. Nici pentru refuzul de a le comunica proprietarilor cât are datorie (tocmai ea!) la întreținere.

Pentru altceva a fost amendată dna Vica (administrator asociația PT 28/3 din Dorobanți II).

„Dați-mi imediat buletinul. Nu se poate așa ceva. De față cu mine. Vă dau amendă” , i-a reproșat comisarul de poliție Vasile Petre.

Dna Vica (Elisabeta Moise în buletin) – surescitată de tapajul făcut pe seama ei în ultimele zile – n-a mai fost atentă și a aprins țigara.

Domnul polițist a remarcat imediat și n-a iertat-o: Văd că e o practică asta, că mai aveți mucuri în scrumieră”.

Dna Vica a fost nevoită să-și ceară scuze, să scoată buletinul din poșetă și să primească în schimb procesul verbal.

Pe de altă parte, dna administrator s-a ales cu dosar penal după plângerea proprietarilor de asociație, îngrijorați de datoria de 2,3 miliarde lei vechi la Compania de Apă (care a și tăiat apa de luni până marți).

Mai mult, aceasta riscă să fie înlăturată din funcție, locatarii convocând pentru luni o Adunare Generală Extraordinară – menită să schimbe întreaga conducere a asociației.

E important ca la ședință să participe cât mai mulți proprietari pentru a exista cvorum (50% + 1), iar schimbările să fie operate cât mai rapid.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Cu ce l-a supărat doamna Vica pe domnul polițist

  • Referitor la fotografia cu „Convocatorul” Adunării Generale Extraordinare, câteva observații privind ordinea de zi:
    1. Administratorul nu poate fi revocat, întrucât el nu este ales de membrii Asociației. Acesta, fiind angajat cu contract individual de muncă, poate fi demis, adică i se poate desface contractul de muncă, dar pentru neregulile constatate în urma unui control privind activitatea sa.
    2. Când se face revocarea tuturor membrilor Comitetului Executiv, automat se revocă și președintele asociației, care este și președinte al acestui comitet, deci, implicit membru al acestuia. Cenzorul nu este membru al Comitetului Executiv, deci se revocă separat.
    3. Nu poate fi aleasă o nouă conducere, întrucât ea există. Într-o asociație de proprietari, conducerea se exercită de către toți membrii acesteia, constituiți în Adunarea Generală, unde se iau hotărâri în interesul asociației. Comitetul și președintele reprezintă asociația de proprietari și duc la îndeplinire hotărârile acesteia. Cenzorul verifică legalitatea acestor hotărâri și exercită un control asupra activității financiar contabile a asociației, activitate îndeplinită de administratorul angajat.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.