Cu elicopterul deasupra Pădurii Crâng. Reporterul a filmat decolarea, zborul și aterizarea elicopterului pentru dezinsecție. Iată imagini

Reporterul buzoienii.ro a avut azi dimineață șansa de a zbura cu elicopterul care a efectuat dezinsecția aeriană deasupra orașului Buzău.

Elicopterul aparține unui om de afaceri din Iași, dar este campat pe timpul verii la Poșta Câlnău, unde este folosit la stropirea culturilor agricole.

În această dimineață a fost închiriat de RER Ecologic și folosit la efecturea dezinsecției aeriene a orașului Buzău.

„De obicei, efectuam această operațiune cu avionul. Cum acesta nu a fost disponibil am apelat la un elicopter. Au trebuit efectuate mai multe curse doarece rezervorul elicopterului e mai mic și trebuie des încărcat. Sper să scăpăm de țânțarii din oraș, după ce săptămânile trecute am efectuat dezinsecția la sol”, a precizat Liviu Mocanu, director RER Ecologic Buzău.

Una din aceste curse, cu o durată de trei minute, a fost filmată integral de reporterul buzoienii.ro. Mai jos este prezentat un clip video dar și o galerie foto de la acțiunea de azi.

loading...

Un comentariu la „Cu elicopterul deasupra Pădurii Crâng. Reporterul a filmat decolarea, zborul și aterizarea elicopterului pentru dezinsecție. Iată imagini

  • Domnilor ,vreau să vă spun că am toată stima și respectul ,pentru cei care nu numai că descoperă lucrurile rele din oraș (Spitalul Județean ,sau Parcul Crâng ) dar și acționează pentru remedierea lor .Și mă gândesc la curățenie .Cum poate exista maldărul ăla de bacterii și ce or mai fi ,în incinta unui SPITAL .? Unde la câțiva metri ,se operează pe cord deschis ( am dat un exemplu ) sau se fac operații de mare risc ? Mă și mir că mai sunt și cazuri care mai sunt și externate sănătoase , sau ameliorate .De aceea pleacă pacienții bolnavi în alte părți să se trateze .Și nu sunt singurele exemple . În privința Parcului Crâng ,nu vă spun decât că sunt unul dintre buzoienii ,care s-au născut ,au copilărit și au învățat în Buzău unde și-au desfășurat și activitatea de profesor ,în prezent pensionar .Crângul a rămas pentru mine oaza mea de verdeață și aer curat .Este plămânul orașului ,pe care tot noi îl degradăm și îl distrugem .Și vă pun o întrebare .La pensie unde se vor mai duce copii și nepoții noștri ,dacă noi cei de acum ne batem joc de el ?….

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.