Cu executare! Câți ani au primit și pentru ce

Doi foști prefecți ai Buzăului, Paul Beganu și Maria Buleandră merg AZI la închisoare.

Beganu a primit opt ani și șase luni, iar Buleandră patru ani și șase luni.

Beganu (prefect la momentul săvârșirii faptelor) și Buleandră (consilieri juridic) au fost acuzați de procurorii DNA Ploiești că în loc să țină cu statul și să apere (de drujbe) pădurea de la Gura Teghii au complotat cu infractorii vopsiți în moștenitori legali astfel încât să pună mâna pe cele 5 mii de hectare.

Pe fond, în iunie 2018, Beganu a luat 9 ani și 8 luni, iar Maria Buleandră 5 ani și 6 șase luni. Sentința de acum e așadar un pic mai blândă.

În total, în procesul deschis de DNA au fost inculpate 12 persoane, iar 9 dintre ele au fost condamnate.

„Creierul” afacerii în care s-a inventat o asociație drept fostă proprietară a pădurii , Gheorghe Ceteraș a fost condamnat la 10 ani și 8 luni de închisoare.

Judecătorul Neculai Toader, de la Judecătoria Pătârlagele, cel care decis în favoarea hoților a primit 6 ani și 6 luni de detenție. Avocatul lui Ceteraș, buzoianul Cosmin Vasile, parte importantă din schema infracțională s-a ales cu cinci ani de arest.

loading...

10 comentarii la „Cu executare! Câți ani au primit și pentru ce

 • Mafia bolsevica nu se mai satura.

 • La judecatoria Patarlagele este cloaca aceea de judecatori mafioti care a fost capabila sa retrocedeze unui pretins urmas al boierului OLTEAN Preda Buzescu o suprafata de teren-padure de 10% din suprafatza totala a judetzului Buzau.
  Judecatorul mafiot de la Patarlagele este chiar acest Toader, care a primit prea putzin fatza de imensa escrocherie pe care a legalizat-o, in cazul lui ca magistrat intervenind circumstantze [foarte] agravante.
  Putreziciunea Romaniei zace in justitia[j] romana in care se gasesc o multzime de specimene ca acest Toader……[Leo]

 • Daca nu le confisca si averile dobandite ilicit,pedepsele primite sunt nesemnificative…

 • Curios cam ce culoare politica aveau fostii prefecti Beganu si Buleandra, incat au starnit atata inversunare impotriva lor din partea DNA.
  Astfel de fenomene paranormale nu au avut loc decat in cazurile unor PSD-isti. In toate cazurile celor din tabara adversa, totul s-a lasat in final doar cu niste fasaieli fara importantza din categoria NUP……[Leo]

 • A scapat Urbisul de un salariu de platit (PT. CA BULEANDRA ACOLO LUCRA PE BANI MULTI) pentru ca acolo se aduna mulți pensionari printre care si mama lui Bagiu care abia urca scarile pana la etajul 3. CEI TINERI NU AU LOC DE ASEMENEA OAMENI 🙁 🙁 🙁

 • Cum, politicienii fura ?!
  Incredibil !
  Suntem o tara in care s-a furat la modul criminal, dar toti hotii zambesc ca mielusheii si se intreaba mereu…”Cine, io’ ?”… :::)))

 • @Leo ,Beganu a fost omul lui Cezar Preda,a ajuns prefect datorită lui și uite ce bine l-a cazat!

 • Daca nu le confisca averea ,totul este un fiasco. Parca ii vezi la anu’ că ies cuminți și curati

 • Multumesc @Anonim.
  Ahaaa, acum pricep: Cezar Preda nu era agreat pe vremea aceea nici macar de D-l Petrov. Stiu ca delatorul nu scapa nicio ocazie fara sa-l balacareasca. Bietul Beganu ar fi trebuit sa-si faca si el un protector mai de soi din protipendada actuala ,,liberala”……[Leo]

 • @Leo, Petrov nu-l mai agrea pe Cezărică mai ales că Udrea îl cam vizita. Bietul Beganu, ce-i mai știa de frica lui Cezărică, era ca un cățeluș dresat. Oricum sărise calul Cezaris și i s-a spus să plece de la șefia partidului. Sunt curios dacă mai prinde vreun os de ros la alegeri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.