„Cu întârziere, dar mă țin de PROMISIUNE!”

„Le-am promis celor din Broșteni reabilitarea trotuarelor din cartier, precum în Dorobanți. Din păcate, în 2020, din cauza pandemiei, n-am mai avut suficienți bani la Primărie. Acum, a venit vrea mea să mă achit de promisiune”, a anunțat primarul Toma.

De luni o echipă de muncitori lucrează la trotuarele din jurul Colegiului Tehnic

Toma: „Din august vom trece și la reabilitarea parcărilor din Broșteni și apoi din Dorobanți I și II. Vom lucra și la spațiile verzi, acolo unde nu există locatari care să-și ia angajamentul îngrijirii lor”.

Tot în Broșteni, firma Troia lucrează la strada Iazul Morilor (a doua cea mai importantă din cartier după Aleea Sporturilor): carosabil și trotuare.

Urbis Serv mai lucrează în Buzău pe str. Crizantemelor (azi s-a asfaltat), pe Martirilor (mâine se asfaltează), pe Aleea Insulei (poimâine se asfaltează) și pe Păcii (între Războieni și Plevnei, restul s-a asfaltat de săptămâna trecută).

Citește și:

loading...

10 comentarii la „„Cu întârziere, dar mă țin de PROMISIUNE!”

 • Auraș, transmite-i domnului primar că mai sunt și străzi de asfaltat în Broșteni care arată jalnic. Despre trotuare nu mai zic.

  Răspunde
  • Cele despre are vorbiti dvs. sunt prinse în proiectul Comp. de Apă și de asta nu au fost asfaltate. După ce se vor înlocui țevile vor fi si ele asfaltate.

   Răspunde
 • Mai Tereaca, te faci ca uiti ca una din cele mai urgente, promise si necesare lucrari de reabilitare, erau si sunt necesare pe Bd.1 decembrie 1918.

  Răspunde
  • Spre știința dvs. anul acesta vor incepe lucrările și pe Bd. 1 Decembrie. De fapt, puteau începe de acum, banii și firma executantă sunt pregătite, dar se așteaptă finalizarea podului de la Metalurgica și Bd. Unirii Sud.
   De la 1 august începe și Bd. Republicii. Niciodată în Buzău n-au fost atâtea lucrări pe drumurile din oraș.

   Răspunde
 • Dl. primar ar face bine să se filmeze la final, când e gata proiectul.
  S-a mai filmat pe la alte șantiere și apoi nu s-au finalizat sau nu sunt finalizate nici acum…

  Răspunde
 • Daca tot a venit sa se filmeze in Brosteni,nu a observat că sensurile unice sunt facute foarte aiurea ? Noi nu mai putem ajunge in centru decat iesind obligatoriu in Aleea Sporturilor si ocolind tot cartierul. Asta da fluidizare a traficului,mai ales daca vrei sa iesi stanga( catre Contactoare ) la ore de varf

  Răspunde
 • Am o mică/mare curiozitate: cartierul Episcopiei, cu a sa celebră stradă Frăsinet, mai face parte din UAT Buzău?
  Mă așteptam ca după darea în folosință a parcului Iazul Morilor, să se continue modernizarea zonei, dar se pare că unul din cele mai frecventate locuri din Buzău (Buzău Shoping City, Kaufland, Penny, Galleria Mall) nu face parte din lista de priorități a administrației buzoiene.
  O zi bună!

  Răspunde
 • Faceți treabă domnule primar. Destul a stat cel dinaintea dvs. și chiar nu a făcut nimic. Cred că deși a fost slab ca primar pentru că banii îi cheltuia, v-a mai lăsat și cu datorii.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.