Cu noroiul prin oraș! Vezi VIDEO

În caz că vă întrebați cine a murdărit azi străzile din oraș, aveți mai jos răspunsul – vezi VIDEO:

Camionul care a lăsat noroi pe mai multe străzi din oraș deservește o firmă care a primit o comandă de agregate de la societatea comercială care lucrează la reabilitarea fostului spital Brătianu.

Str. N. Titulescu – la două ore după ce camionul a trecut pe aici!

Opinie. E bine că în ciuda pandemiei încă se mai lucrează/construiește în oraș (și că n-au închis ăștia tot), dar totuși camionul respectiv parcă a depășit măsura.

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Cu noroiul prin oraș! Vezi VIDEO

  • Să fi văzut pe Valea Buzăului betoniera care a lăsat un sfert din cantitatea benei înșirat pe șosea începând de la panta de la Magura pana la șantierul hidrotehnic de la Gura Bascii. Și asta se întâmplă mai mereu. Altă dată altă betoniera a lăsat o pleașcă in mijlocul șoselei la Viperesti, care se mai poate vedea și astăzi, din ce a rămas. Și asta pentru că ai doare-n cap pe ăștia de la stația de betoane de oriunde s-ar afla ei. Șosea recent asfaltată de doi, trei ani, de la Sapoca spre Plescoi, în dreptul balastierei de la Serbanica numai dîre de beton pe asfalt. La ieșirea de la balastiera Leu la Mătești la fel dîre de beton pe șoseaua care tocmai se modernizează și exemplele pot continua. De ce nu sunt obligați sa curețe asfaltul de asemenea deversări accidentale.? De ce trebuie sa suportam noi toți ceilalți participanți la trafic asemenea indolenți pe care nu-i interesează ce lasă în urma lor.? De ce autoritățile de politie nu iau măsuri pentru a remedia problemele din carosabil. A da ei stau cu dragerul sa vadă dacă ești beat. Când autoritățile statului o să-și facă treaba pentru care sunt deja plătiți cu vârf și îndesat. Uitați-vă la podul de la Mătești câtă groapa s-a făcut și cum ne rupem mașinile în ele. De ce nu vin zilnic sa astupe gropile, le e lene ? Dar panaramă de șosea de la Potoceni pina la pod Mărăcineni cine plătește despăgubiri la proasta execuție unde în proporție de 70 – 80% este crăpată toată datorita lucrării de proastă calitate a infrastructurii care nu a reușit sa susțină calea de rulare pe care culmea, tot camioanele cu agregate de balastiera au fărâmato. Ce or sa facă deja la Mărăcineni s-au făcut cratere care pun în pericol viața conducătorilor din trafic. Dacă o sa pună peste asfaltul crăpat bruma de asfalt de uzură, în două săptămâni se crapă și acesta. Bani furați și aruncați pe fereastră. Păcat că nu avem autorități de control. S-au dacă sunt sunt corupți și se fac ca nu văd iar noi cei mulți suferim din cauza celor puțini. O veni și vremea când vor răspunde. Ulciorul nu merge de multe ori la apă.!!!

  • Aplauze pentru Hidro Salt B92. Merită felicitată!

  • Într-o țară civilizată, cum ne place nouă să nu ne credem, articolul ar fi fost despre un comunicat al Poliției care a sancționat societatea proprietară a camionului respectiv.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.