Cu o investiție de 18 lei s-a îmbogățit peste noapte!

Un buzoian de 50 de ani din comuna Gura Teghii s-a îmbogățit peste noapte.

Cum ? A câștigat la loto!

A pus 18,5 lei pe un bilet cu trei variante simple, iar una din ele a fost cea câștigătoare!

Loteria Română: „Astăzi s-a prezentat la sediul central al Loteriei Romane câștigatorul premiului de categoria I in valoare de 8.496.320,80 de lei (peste 1,71 milioane de euro), obtinut la tragerea Loto 6/49 din 2 iunie.

Posesorul biletului norocos este din comuna Gura Teghii-jud. Buzau, are peste 50 de ani si ne-a declarat ca joaca constant la toate jocurile loto de mai mult de 30 de ani, intotdeauna doar variante simple. Numerele care i-au purtat noroc nu au nicio semnificatie personala, fiind alese la intamplare.

A aflat ca este marele castigator la o zi dupa tragere, cand si-a verificat numerele pe site-ul Loteriei Romane – www.loto.ro

Castigatorul a fost convins ca intr-o buna zi va castiga premiul cel mare si isi doreste sa joace in continuare, cu aceeasi incredere.

Castigatorul nu a dorit sa-si faca publica identitatea.”

loading...

2 comentarii la „Cu o investiție de 18 lei s-a îmbogățit peste noapte!

  • Din moment ce s-a facut publica informatia ca e din Gura Teghii identitatea lui e ca si aflata !! Si daca ar fi fost din municipiul Buzau si tot s-ar fi aflat, daramite dintr-o comunitate atat de mica si izolata din strafundurile muntilor !!
    Mare nechibzuinta a facut (el sau cine i-a facut publica informatia), de-acum incolo in loc sa stea linistit la adapostul anonimatului, se va obosi sa scape de multimea de curiosi , cersetori si profitori…

    Răspunde
  • E greu de ” gestionat ” o asemenea pleașcă ce-ți poate schimba cursul vieții , caracterul sau personalitatea … Rămâne valabil principiul că numai cine joacă , câștigă !

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.