Cui a mulțumit Toma. „Sunteți adevărați români și buzoieni”

Mult discutatul proiect de trecere a Pădurii Crâng din proprietatea statului în cea a Primăriei Buzău a mai trecut azi un hop.

Cu 12 voturi pentru, din totalul de 21 de consilieri prezenți, proiectul a fost aprobat. Urmează acum ca Primăria Buzău să meargă la Guvern cu toată documentația necesară și să ceară emiterea Hotârârii de Guvern de schimbare a proprietarului.

Apoi, Primăria Buzău va demara operațiunile de curățire a Crângului de gunoaie și de uscături, dar și pe cele de replantare.

A fost nevoie anul trecut de implicarea unor voluntari din Buzău pt. strângerea gunoaielor

În faza a doua, ar urma să fie înființate noi alei pentru „preumblarea” buzoienilor.

„Țin să mulțumesc celor doi consilieri PMP, Gheorghe Vasile și Maria Ionescu, pentru votul dat azi. Au demonstrat că sunt adevărați români și buzoieni”, a spus primarul.

Fără voturile celor doi, care s-au adăugat celor PSD, proiectul n-ar fi trecut.

Cei doi consilieri PMP

De partea cealaltă, consilierii PNL și ALDE s-au opus. C-tin Ionescu de la PNL reclamă că nu s-a făcut o consultare largă a buzoienilor și are temeri că Primăria Buzău va avea capacitatea de a îngriji și Crângul, pe lângă parcurile deja existente în oraș.

Toma: „S-a încercat și se va mai încerca păcălirea buzoienilor cu acea prostie: „Toma, taie Crângul”. Dimpotrivă îl vom revigora și înfrumuseța. Crângului i-a fost cel mai bine de-a lungul istoriei când a fost la Primăria Buzău”

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

7 comentarii la „Cui a mulțumit Toma. „Sunteți adevărați români și buzoieni”

  • In sfarsit aud o veste buna,de mult am tot scris sa se faca mai multe alei, trebuie si grupuri sanitare,WC, ca nu e decat cel de la intrare, locuri de joaca mai multe si cu dotari mai complexe, trebuiesc aparate fitness cum sunt cele din Parcul Tineretului in mai multe zone amplasate sa nu stai la rand.. Primaria cu oamenii din subordine si cei cu ajutor social sa curete de boscheti si tufisuri tot crangul cum s a facut in prima parte.. In boscheti colcaie tantarii si acum cu incalzirea globala au aparut si cei ce raspandes boli tropicale. Trebuie stalpi de iluminat cu celule fotovoltaice peste tot.. La inceput investitia o sa coste, dar pe urma iluminatul e gratis..Sa poti sta pe inserat fara sa te manance tantarii ,sa nu fii talharit ,violat sau copii abuzatii de pedofili ascunsi pe intuneric in boscheti si bineinteles camere de supraveghere la greu ,ca asa e si afara.. Politia apare doar cand e sesizata de un dispecer care urmareste camerele.. Asta inseamna civilizatie..

  • Am uitat.. toata lumea construieste si arunca pamantul scos… Acest pamant trebuie pus in crang in zonele cu teren jos unde se strang balti ,ca se formeaza balti fetide urat mirositoare adevarate colonii de crestere a tantarilor si alte insecte..

  • Niste tradatori. Un fochist si o femeie pe care-i poti manevra simplu

  • De ce sunt tradatori Dane? Ca au luat o decizie pentru binele orasului?? Mi e scarba de astia ca tine care va tineti numai de jocuri politice in loc sa va calcati pe orgoliu pentru a face ceva bun pentru oras. Din cauza celor care gandesc ca tine nu se misca nimic in toata tara.

  • Cine a trădat pe cine, stimabile Dan? Jenantă afirmație, chiar penibilă. De Gică-Contra suntem sătui, zău așa!

  • Abia aștept sa se facă o balta de pescuit, și locuri amenajate pentru grătare! La fel cum sunt în multe parcuri din tara, luați exemplul Bucov, unde lași mașina și te duci pe jos la grătar, asa nu sunt manele sau alte halalaieli. Mergeți odată la Bucov și luați idei de acolo!

  • Este cumva rusine sa muncești domnule Dan? Lucrez de 42 de ani in aceiasi societate.Si dupa revolutie numai în privat.Vrei sa sti si unde? Ei bine la URSUS.Sint acolo de la 17 ani.Acum am 60.Tu unde lucrezi? Am intrat in politică tîrziu in 2016,satul sa tot vad ce se întîmplă și sa aud, cum se vorbește pe la colturi.Partidul meu PMP va fi tot timpul lîngă Buzoieni.Asta este menirea noastră.A ta care este?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.