Culorile Pantone ale anului 2021 pe hainele pentru femei

Celebra companie Pantone a dat verdictul, culorile anului 2021 sunt ultimate gray şi galben illuminatii.

Faţă de alți ani când selecta o singură culoare dominantă, anul acesta a dorit să ofere oamenilor ocazia să se bucure de energie şi totodată să beneficieze de stabilitate. Cele două culori recomandate oferă multă varietate pe parte de combinaţii şi asocieri vestimentare.

Bolf.ro este partenerul care ştie cât de importante sunt ţinutele în tendinţe pentru femei, şi vine în întâmpinare cu soluții perfecte. Hai să descoperim care sunt articolele care nu trebuie să lipsească din garderobă în acest an. 

Blugi şi hanorace – în culorile anului

Trebuie să recunoaştem că orice ţinută relaxantă, începe cu blugi, tricouri și hanorace. Pentru că vorbim de outfituri moderne, în tendinţe clar spunem blugi ultimate grey skinny, hanorace cu buzunare oblice galben illuminati ori tricouri în aceeaşi nuanță expresivă.

Această ținută poate fi oricând completată cu accesorii care ajută la desăvârşirea stilului propriu. Pe parte de încălţăminte  lucrurile sunt destul de variate, combinaţia poate fi completată de mocasini din piele ori sneakersi comozi.

Ținute sport urbane 

Ţinutele urbane, confortabile pot fi realizate cu ajutorul pantalonilor din piele şi a cămăşilor subțiri, cu stiletto ori sandale cu platforme. Pantalonii cargo şi tricourile sunt alte piese must have în garderobă, şi când vorbim de asocieri gri – galben lucrurile capătă consistență, pentru că oricând o pereche de pantaloni cargo gri şi un tricou galben vor reuși să creeze un outfit genial. Poţi adăuga şapca preferată şi pantofii cu platforme şi eşti gata de aventura urbana!

Geci de tranziție 

Gecile de  tranziție nu trebuie să lipsească din garderoba de sezon. Vremea continuă să fie capricioasă deci trebuie să îţi completezi garderoba cu o  jachetă softshell, una din blugi sau un model din piele. 

Aceste piese sunt atemporale şi ajută la crearea unor ținute moderne, urbane. Dacă în cazul gecilor din piele de tranziție putem spune că negru este clasic şi că asigură un look cosmopolit când este asociat cu ultimate gray şi galben illuminati, în cazul celor de blugi lucrurile sunt puțin diferite. Partenerul Bolf a pregătit geci din blugi în nuanţele anului, dar şi modele în culori clasice. 

Gecile softshell sunt potrivite pentru orice outfit casual şi sport. Pot fi purtate cu blugi gri, cu pantaloni de trening sau cu leggings confortabili. Indiferent de modul în care vrei să îi potriveşti, ai certitudinea că vei beneficia de  ținute surprinzătoare, de outfituri expresive moderne.

Piesele recomandate se disting prin aspect modern, croi tineresc şi cromatică atractivă. Ai opţiuni numeroase pentru a crea echilibru atât în partea superioară, cât şi în partea inferioară, ai o varietate mare de bluze, cămăşi, tricouri, pe care le poţi completa în mod genial cu pantaloni, fuste sau blugi rupţi.

Trebuie să ţii minte că vorbim de tendinţe, stil şi personalitate, ţinutele realizate trebuie completate cu accesorii. Descoperă care este stilul tău, care sunt accesoriile care te reprezintă. 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.