Cum a ajuns Vivas Costi Junior, principalul angajator din aprilie la Buzău

O firmă de construcții, SC Vivas Costi Junior, e cel mai important angajator din aprilie din jud. Buzău.

Pe site-ul AJOFM, Vivas Costi Junior caută 45 de lucrători – din care 10 faianțari, 10 zidari, 10 dulgheri și 10 fierari-betoniști.

„Căutăm și mai mult de 45 de angajați. Avem o mulțime de lucrări și vrem să mai luăm. Lucrăm acum la podul de la Vadu Pașii, pe Horticolei la Școala Specială, la spitalul Săpoca, la DJ203K. Avem lucrări și la Brașov, nu puține”, ne-a spus Vasile Doroican, proprietarul firmei.

De la ce vine Vivas Costi Junior

„De la Viorica – soția, Vasile – eu, iar Costi – băiatul, prâslea, pentru că mai am două fete, mai mari” – Vasile Doroican, proprietar

Firma are sediul social la Lopătari, sat Pestrițu, de unde e originar proprietarul, dar biroul e într-un apartament în blocul „semilună” de la Bazar.

Toate locurile de muncă de pe site-l AJOFM Buzău pot fi găsite AICI.

Citește și:


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

17 comentarii la „Cum a ajuns Vivas Costi Junior, principalul angajator din aprilie la Buzău

 • Specialistii in domeniu lucreaza particular ,nu angajati . Ceva salahori se mai gasesc !

 • Tu ‘l lauzi Auras,eu trag o concluzie trista! Ăștia iau lucrari multe si vor cu 10 muncitori sa faca de toate, dar pana la urma se alege prafu’ de tot! De aia arata Romania asa, din cauza maânăriilor si a coruptiei! Institutiile statului, pline de corupti, dau lucrarile unor astfel de indivizi si de aia dureaza un pod de 50 m cinci ani si un km de strada ani! Mi-e sila!

 • “Specialiștii” din domeniu lucrează la negru, nu plătesc taxe și impozite… Toți se pricep la făcute case. C-așa-i în România.

 • Altă “firmă” de renume, din Trustul “Trei Păduchi SRL”. Lucrarea de la școala de pe Horticolei e abandonată de mult timp, au montat schele, banner cu firma și atât. Exact cum spunea un alt cititor mai sus, arvunesc lucrări peste tot, apoi plimbă 3-4 muncitori de la o lucrare, la alta, de aceea durează ani sau zeci de ani să termine ceva.

 • Raaaduuuuulleeeeeee ! Bai radule ,oamenii au altceva mai bun de facut in viata,decat sa plateasca taxe si impozite ! Daca o firma sau p.f. ar plati toate taxele stabilite de mafioti ,ar trage obloanele ! Chiar si parazitii care traiesc pe spinarea noastra ,stiu ca in momentul in care se vor plati toate taxele, economia se va inchide in totalitate ! Bine,ca tu un bugetache parazit nu ai de unde sa stii chestiile astea ! Vezi ca tie o sa-ti dau factura, dar o sa platesti dublu ,ca doar n-o sa platesc din buzunarul meu placerea ta de a avea factura !

 • @Bukk, șezi! Prost ca de obicei.
  Dacă ai fi văzut postările mele, ai fi realizat că lucrez în privat. Și, da, plătesc taxe și impozite la zi.
  Nu falimentezi dacă îți plătești taxele și impozitele.
  Apropo de meseriași, toți pârliții, toți analfabeții s-au făcut constructori de case…

 • Și încă ceva, @bukk, avem nevoie și de bugetari, dar de unii bine pregătiți și bine plătiți. Așa este peste tot în lumea civilizată. Nu există țară fără bugetari.
  România este plină de hoți și de evazioniști…

 • Raduuulleee…..ciocu mic…cine vrei ba sa lucreze in constructii ?…profesorii universitari sau medicii ?

 • @bukk, îmi pierd timpul cu tine…

 • Auraș, titlul corect este “Cum a ajuns Vivas Costi Junior, principalul angajator din aprilie la Buzău, să obțină lucrările menționate, fără a avea un număr suficient de angajați profesioniști, care să-i permită executarea la timp și în bune condiții a lucrărilor contractate și plătite de la bugetul de stat?”

 • Uitați-vă ce “mare” firmă, abonată la lucrările cu statul corupt, poate participa si câștiga licitații, cu zero angajați și-o să înțelegeți de ce lucrările sunt de proastă calitate, nu se mai termină niciodată etc.Nu știu dacă meseriașii lor, vin cu sculele de acasă, fiind o firmă de apartament cred că asta se întâmplă.
  https://www.listafirme.ro/vivas-costi-junior-srl-26322662/

 • Are 33 de angajați in 2020 nu zero!

 • Alooo,dl redactor,ia-o din urma sa vezi,in 2019 ZERO angajati ,cu profit?Cum crezi c-a explodat aceasta firma?Ori esti sponsorizat de ei?

 • Măi Auraș, nu mai fi așa părtinitor, pentru că dai impresia că știi cum au fost castigate licitatiile pentru obținerea lucrărilor! Da, în 2020 are 33 de angajați! Dar până atunci, câți angajați a avut, ce cifra de afaceri și ce experiență în domeniu, care să-i permită și să o recomande pentru executarea de calitate și la standarde a unor lucrări de o asemenea amploare? Nu crezi că un faianțar angajat azi învață meserie la o lucrare din aceasta? Și atunci…să vezi calitate!

 • Și cu 33 de angajați poți să câștigi lucrări mari și poți să le și finalizezi în termen? Sau subcontractezi la alte firme?

 • Bukk, esti din clanul “suveranilor”, sa inteleg ?!

 • poate dle redactor iti faci timp si ajungi la podul vadu pasii ..nu stiu cine este firma care lucreaza…dar…..ieri erau la defilaree……toti se plimbau….mai nene somaj tehnic e mai normal decit plimbari si cam ce angajari se fac in buzau.????????????????….nu anunta ora cind mergi tovarase redactor…….parerea mea..sa vezi tu lucru apropo …10 30 ieri…….13.04.2021……succes si poate apare un articol cu stadiul lucrarilor la acel poddddd?????????????//

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.