Cum a economisit CJ Buzău 17 milioane de euro! „Am semnat contractul, vineri dăm ordinul de începere a lucrărilor!”

Pentru mulți buzoieni e ca o minune ce se întâmplă, iar reușita celor din CJ Buzău poate fi trecută la capitolul magie.

De trei ani se chinuie cei din CJ Buzău să asfalteze cel mai circulat drum județean din Buzău, cel de la Mărăcineni până la V. Vodă (sat Podul Muncii).

De trei ani durează licitația pe SEAP, prelungită și prin tribunale – acolo unde s-au dat în judecată constructorii.

Pe acest fond, astăzi, în debutul ședinței CJ Buzău, Neagu a făcut următorul anunț care i-a lăsat cu gura căscată pe mulți:

„Astăzi, în urmă cu nici o oră am semnat contractul cu Oil Company, firma care va asfalta Mărăcineni – Podul Muncii. Vineri semnăm și ordinul de începe a lucrărilor, astfel că muncitorii se pot apuca de treabă”.

Asta a fost prima bombă. A doua ține de bani:

„Am reușit împreună cu colegii mei din CJ să mutăm acest proiect pe fonduri europene. E vorba de aproximativ 17 milioane de euro. Aceste 17 milioane de euro economisite le vom putea folosi în alte proiecte. Primul care-mi vine în minte e Berca – Vulcanii Noroioși”.

După discursul ținut, consilierii județeni au început să aplaude. Probabil că s-a aplaudat pentru prima dată pentru o astfel de reușită practică. Au mai fost aplauze, dar pentru diverse personalități premiate de CJ Buzău. De această dată, aplauzele au fost chiar pentru angajații CJ Buzău.


Citește și: S-au forat 62 de coloane la 18 metri adâncime. Iată unde! CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

3 comentarii la „Cum a economisit CJ Buzău 17 milioane de euro! „Am semnat contractul, vineri dăm ordinul de începere a lucrărilor!”

  • A cui e aceasta Oil Company, firma care dupa nume pare a fi vanzator de ulei si combustibil, nu de asfaltari… dar presupun ca atunci cand ai pila buna te bagi in orice combinatie si subcontractezi pe altii sa faca lucrarea in timp ce tu incasezi doar profitul gros

  • Oil company este firma de casa osd cu sediul in Slobozia. Patronul, Francisc este un interlop local

  • Am mai spus .CJ Buzău ,merită toate laudele .Bănuiesc eu că acolo a fost și o nuanță de încredere manifestată de investitori ,pentru că altfel nu ne-ar fi dat ei atâția bani ,dar bine că ei au intrat în conturile noastre .Mare grijă acum de felul în care îi cheltuim .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.