Cum a făcut Toma rost de peste 7,5 miliarde de lei vechi

Un primar norocos. Asta se poate spune după această iarnă în dreptul primarului C-tin Toma.

Pentru că n-a nins niciodată, iar RER n-a avut ce factura pentru deszăpezire, Primăria Buzău a economisit în jur de 7,5 mil. de lei vechi.

„Am făcut o medie pe ultimii trei ani. A ieșit în jur de 740.000 de lei, bani pe care Primăria Buzău i-a achitat către noi după fiecare iarnă. Puteți să mai adugați aici și faptul că în această iarnă n-a mai trebuit strâns tot nisipul de pe stradă și disconfortul provocat cetățenilor”, a răspuns azi Liviu Mocanu, solicitării reporterului buzoienii.ro.

Un avantaj e și că nisipul n-a mai ajuns în canalizarea orașului

Gropi la 15-20% față de anii trecuți

Toma, dar și buzoienii, sunt norocoși și din alt motiv pentru că nu a nins. Nu s-a mai intervenit cu sare/alte substanțe – care ar fi deteriorat asfaltul.

De aceea, în prag de primăvară gropile din asfalt sunt, cel puțin pe străzile principale, la 15-20% față de anii trecuți. E drept și că multe dintre străzile cu probleme din oraș au fost asfaltate în ultimii ani.

Dacă se va interveni câteva zile pentru plombare, peste mun. Buzău nu se va observa că a trecut iarna

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Cum a făcut Toma rost de peste 7,5 miliarde de lei vechi

 • Tovarășul reporter…
  Dar de ce sa discutăm despre cârpeli(plombări)?
  De ce nu discutam despre asfaltari?
  Fostul 23 August pe cat de frumos este(umbra,liniste etc) pe atat de gaunos este! De cand este toma primar nu s-a intrat vreodata pe acolo macar cu o plombare…
  Daca tot a facut atata economie, de ce nu s-au facut asfaltari masive?
  Apa s-a scumpit,impozitele le a scumpit,ce oras este ăsta?
  A promis ca va ieftini apa!
  De ce nu se tine de cuvant?

 • Se fac economii pentru a se face cheltuieli cu spectacole gratuite sau pentru a plăti normă de hrană gardienilor publici. Vreo 1.000 lei net/lună pentru fiecare din cei peste 350 de gardieni. Trai pe vătrai la primărie.

 • Dl Toma este căpos așa cum a fost toată viața, bre m ai asculta și în stânga și în dreapta și nu mai face cum te tăie capul. Ai ajuns mai rău decât Boscodeala la cheltuit pe spectacole și bâlciuri de doi lei.

 • Ți-ai Dr nimic nu va convine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.