Cum a murit aseară, în garaj, fostul colonel de geniu

Un accident vascular cerebral i-a fost fatal joi seară colonelui genist Titi Crăciun, pensionar de câțiva ani.

„A coborât până la garaj, la mașină, ca să ia ceva. Urma apoi să iasă cu soția. Doamna Mioara, soția lui, s-a sesizat când a constatat că nu se mai întoarce. L-a sunat la telefon și nu răspundea. Atunci a coborât la garaj și l-a găsit fără viață, la volan, cu mobilul lângă el. Echipajul de la ambulanță a concluzionat că a fost vorba de un AVC. Eu îl știam sănătos, vioi, avea o viață sănătoasă, cazonă. Chiar obișnuia să meargă, să facă plimbări, pentru a se întreține”, ne-a povestit un fost coleg de-al colonelului de la unitatea de geniu de la Mărăcineni.

„Ieri, chiar cu o oră înainte de deces vorbisem cu el. Săptămâna viitoare, joi mai exact, urma să dăm o mică petrecere, ca între foștii colegi din armată. Pe urmă am auzit vestea”

Citește și articolul: Ultima oră! Accident între un autocar și un autoturism la Potârnichești

Chiar dacă ar fi fost găsit mai devreme, în cazul în care i s-a spart un vas important de sânge, șansele de supraviețuire ar fi fost minime.

La Buzău nu există secție de neurochirurgie, iar pregătirea și transportul până la București cu elicopterul durează trei ore, iar cu ambulanța aproape șase.

Trupul acestuia a fost depus azi la capela Bisericii Sf. Ștefan de pe strada Frăsinet, unde colegii și rudele s-au adunat azi și o vor face și mâine.

Înmormântarea va avea loc duminică, la prânz, la Cimitirul Sf. Gheorghe de pe Șoseaua Brăilei.

Citește și articolul: Exclusiv! Au mai rămas doar câteva zile. Iată când se deschide noul Kaufland din Buzău! Azi, primele tiruri cu marfă!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Cum a murit aseară, în garaj, fostul colonel de geniu

  • Știu că moartea e ceva firesc către care ne îndreptăm cu toții ,dar când aceasta se întâmplă cuiva apropiat este imposibil să nu ai o strângere de inimă ,nu mai vorbesc de noi ceilalți care asistăm la un așa eveniment regretabil .Condoleanțe .

  • Multumim!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.